Povezane vesti
Makron: Neću popustiti Orbanu i Salviniju
Politika 29.08.2018
Italija kuca na vrata Višegradske grupe u pokušaju da reši migrantsku krizu. Emanuel Makron nije ostao dužan na prozivke Viktora Orbana i Matea Salvinija, koji su ga posle susreta u Milanu označili kao svog glavnog neprijatelja u Evropskoj uniji… »
Makron: Orban i Salvini u pravu, glavni sam im protivnik
N1 Info 29.08.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je liderima Mađarske i Italije Viktoru Orbanu i Mateu Salviniju da "imaju prava" što ga smatraju njihovim "glavnim protivnikom" u Evropi oko pitanja migranata. "Neću ništa popustiti nacionalistima i onima… »
Francuski predsednik potvrdio da je glavni protivnik Orbana i Salvinija
Novi magazin 29.08.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je danas liderima Mađarske i Italije Viktoru Orbanu i Mateu Salviniju da "imaju prava" što ga smatraju njihovim "glavnim protivnikom" u Evropi oko pitanja migranata. "Neću ništa popustiti nacionalistima i… »
Makron: Ako me Salvini i Orban žele za protivnika, imaju pravo na to
RTS 29.08.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron kaže za sebe da je glavni protivnik krajnje desničarskih i antiimigracionih partija u Evropi, čime odgovara na kritike potpredsednika italijanske vlade Matea Salvinija i mađarskog premijera Viktora Orbana. Viktor… »
Macron poručio da je glavni protivnik Orbanu i Salviniju
Al Jazeera 29.08.2018
Francuski predsjednik odgovorio je mađarskom premijeru koji ga je nazvao svojim glavnim neprijateljem u Evropi. Francuski predsjednik Emmanuel Macron odgovorio je mađarskom premijeru Viktoru Orbanu i italijanskom ministru unutrašnjih poslova Matteu… »
Makron oštro odgovorio orbanu: Ako mene vide kao glavnog protivnika, u pravu su!
Kurir 29.08.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je danas za sebe da je glavni protivnik desničarskih, antiimigrantskih stranaka u Evropi, reagujući na kritike od zvaničnika Italije i Mađarske. Mađarski premjer Viktor Orban i potpredsjednik Vlade Italije… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata, spreman sam za razgovore
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana