Повезане вести
Боби и Тео не играју у септембру!
Спортске.нет 29.08.2018
Селектор Александар Ђорђевић неће моћи да рачуна на Милоша Теодосића и Бобана Марјановића у квалификацијама у септембру. Након одустајања Николе Јокића, још две звезде репрезентације Србије које наступају у НБА лиги неће играти… »
Србија без Теа и Бобија у септембру, позван Луковић
Н1 Инфо 29.08.2018
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић у септембарским квалификационим мечевима за Светско првенство у Кини неће моћи да рачуна на двојац из ЛА Клиперса Милоша Теодосића и Бобана Марјановића. У… »
Србија и без Теа и Бобија
Вечерње новости 29.08.2018
Селектор "орлова" не може да рачуна на НБА тандем у квалификацијама за СП: Лоренс Френк из Клиперса ми је рекао да њих двојица морају да се пуне енергијом - каже Ђорђевић за "Новости" ЦЕНТРУ Денвера Николи Јокићу придружио се… »
Селектор објаснио зашто нема Теа и Бобија: "Очекивана одлука"
Спортске.нет 29.08.2018
Александар Ђорђевић неће моћи да рачуна на Милоша Теодосића и Бобана Марјановића на предстојећим мечевима квалификација за Светско првенство које се одржава у Кини. Наредне године на програму је Светско првенство у кошарци, а… »
Луковић ексклузивно за хс: Имао сам две животне жеље, управо ми се остварила и друга
Хот спорт 29.08.2018
Момак који је био један од најбољих на позицији центра у прошлој сезони АБА лиге, заслужено се нашао на списку Ђорђевића. Он ће бити део репрезентације за септембарски ‘прозор’ и мечеве са Грчком и Естонијом. Након што је Бобан… »
Још два отказа Салету: Без Бобија и Теа!
Мондо 29.08.2018
После Николе Јокића, српски асови из Клиперса нису добили дозволу клуба да играју за репрезентацију Србије у септембарским квалификацијама за Мундобаскет. Накнадни позив Урошу Луковићу. Фото: МН Пресс Селектор "орлова" Саша… »
Нова отказивања: Јокић није једини из НБА који неће играти за репрезентацију
Хот спорт 29.08.2018
Суочен је селектор наше кошаркашке репрезентације са кадровским проблемима пред следећи ‘прозор’. Он неће моћи да рачуна на Бобана Марјановића и Милоша Теодосића, због одлуке њиховог клуба да их не пусти. Након ранијег отказа… »
Отпали Тео и Боби, Луковић ново име на списку
Моззарт спорт 29.08.2018
Селектор Ђорђевић потврдио измене на списку репрезентативаца. Кратко је трајала нада да би Србија могла да игра у најјачем саставу против Грчке и Естоније на старту другог круга квалификација за Светско првенство! После Николе… »
Са списка Орлова отпали Јокић, Бирчевић и Кузмић, чекају се Клиперси
Спортски журнал 29.08.2018
НБА клубови махом сугеришу својим играчима да остану на припремама екипа, али и европски тимови имају захтеве. Скраћени списак кандидата за репрезентацију Србије на којем ће бити 16 имена можда ће бити познат у среду, вероватније… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро