Повезане вести
Потресна исповест Мире Шкорић о опакој болести због које је четири пута оперисана: Не волим да ме сажаљевају, борим се сама…
Телеграф 29.08.2018
- Не волим да размишљам о себи као да сам болесна особа, једноставно гурам даље, живим и певам искрено - рекла је певачица. Мира Шкорић синоћ је на Роштиљијади у Лесковцу одржала концерт пред око 3.000 људи и искрено… »
Потресна ИСПОВЕСТ Мире Шкорић која се против опаке болести бори тако што изађе на бину и пева (ВИДЕО)
Југмедиа 29.08.2018
Не волим да размишљам о себи као да сам болесна особа, једноставно гурам даље, живим и певам, искрено пред синоћњи концерт на Роштиљијади говори за јуГмедиу популарна певачица новокомпановане музике која је чак четири пута… »
Вести дана »

Оштетили државни буџет за 16 милиона динара: Ухапшено двоје - ево како су утајили порез
Курир пре 25 минутајош 58 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 8 сатијош 20 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних

Некадашњи фудбалер Звезде Дејан Миловановић преминуо током утакмице ветерана
Радио 021 пре 25 минутајош 81 повезана

Ко ће наследити 200 милиона Роберта Редфорда? Још за живота одлучио је коме ће оставити папрену заоставштину
Курир пре 15 минутајош 48 повезаних