Povezane vesti
Potresna ispovest Mire Škorić o opakoj bolesti zbog koje je četiri puta operisana: Ne volim da me sažaljevaju, borim se sama…
Telegraf 29.08.2018
- Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pevam iskreno - rekla je pevačica. Mira Škorić sinoć je na Roštiljijadi u Leskovcu održala koncert pred oko 3.000 ljudi i iskreno progovorila o svom zdravstvenom… »
Potresna ISPOVEST Mire Škorić koja se protiv opake bolesti bori tako što izađe na binu i peva (VIDEO)
Jugmedia 29.08.2018
Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pevam, iskreno pred sinoćnji koncert na Roštiljijadi govori za juGmediu popularna pevačica novokompanovane muzike koja je čak četiri puta operisana zbog kancera. Ona… »
Vesti dana »
Mađar je upravo srušio snove Ukrajine i najavio "poklon" za Putina! Reči budućeg premijera Mađarske odzvanjaju: U Kijevu muk, u Moskvi spremaju šampanjac
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: SAD uvode pomorsku blokadu iranskih luka nakon propalih pregovora; Napadi na Liban se nastavljaju
Insajder pre 51 minutajoš 94 povezane
Demokratska stranka: „Pobeda Petera Mađara važna je i za Srbiju“
Serbian News Media pre 41 minutajoš 202 povezane
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Pravo u centar pre 1 satjoš 23 povezane
Poznato stanje devojke koja je povređena u nesreći kod Aleksinca: Lekari joj se bore za život
Telegraf pre 5 satijoš 28 povezanih