Povezane vesti
Nije te sramota? Kija u otvorenom pismu osula paljbu po Slobi, svom bivšem mužu posvetila čak četiri strane (foto)
Telegraf 30.08.2018
-Činjenica je da si me prevario i povredio toliko da me je fizičko bolelo, ali ti si jadan u svemu tome, a ne ja - napisala je Kija. Kija Kockar oglasila je se na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži uputila je otvoreno pismo svog bivšem suprugu… »
Sloba prvo zanemeo zbog surove poruke kije Kockar, a onda objasnio: Samo sam hteo da kažem svoju stranu priče! Ona obrisala…
Kurir 30.08.2018
Kristina Kija Kockar začudila je javnost kada se obratila porukom na četiri strane, na društvenoj mreži Instagram. Pobednica rijalitija je reči posvetila Slobi, koji je razočarao, a na kraju je stavila i zajedničku fotografiju gde se ljube… »
Prozivke na četiri strane: Kija uputila Slobi otvoreno pismo, a sada je stigao njegov odgovor
Blic 30.08.2018
Kija Kockar uputila je danas otvoreno pismo bivšem suprugu Slobi Radanoviću na čak četiri strane, a sada je stigao i njegov odgovor. Kija Kockar danas se javno obratila bivšem mužu Slobi Radanoviću, uputivši mu oštre reči, a šta mu je sve… »
Kija na 4 strane osula paljbu na slobu: Bivši muž nije mogao da ćuti! Njegov odgovor je zaprepastio sve
Kurir 30.08.2018
Kija Kristina Kockar na Instagramu se obratila svom bivšem supruku Slobi Radanoviću u vidu otvorenog pisma gde je napisala sve što joj je na duši. Nije dugo čekala, a Slobodan se oglasio, takođe na Instagramu praveći se kao da mi ništa nije jasno… »
Kija ju je u otvorenom pismu nazvala masnoglavom, a sada se Luna oglasila, evo šta je napisala
Telegraf 30.08.2018
Blogerka se oglasila na Instagramu. Kija Kockar se danas, 30. avgusta, oglasila otvorenim pismom, gde je osula paljbu po svom bivšem suprugu Slobi Radanovićem. Pobednica "Zadruge 1" potkčalila je i Lunu Đogani, mada ne direktno, nazvavši je… »
Nije te sramota? Prevario si me da me fizički bolelo! Kija u otvorenom pismu na 4 strane osula paljbu po Slobi! Porukom na…
Kurir 30.08.2018
Kristina Kija Kockar oglasila je se na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži uputila je otvoreno pismo svog bivšem suprugu Slobi Radanović. Pobednica "Zadruge 1" je svom nekadašnjem emotivnom partneru posvetila čak četiri strane, a Kristina je… »
Vesti dana »
Drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj: Milanović ili Primorac
BBC News pre 40 minutajoš 12 povezanih
Los Anđeles: Vlastima prijavljeno da je 16 ljudi stradalo u požarima
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Direktor mosada pregovara o prekidu rata u Gazi: Netanjahu dao zeleno svetlo, do sada je sve propadalo
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih