Povezane vesti
Prosečna plata u Crnoj Gori 508 evra
Danas 30.08.2018
Prosečna zarada u Crnoj Gori, bez poreza i doprinosa u julu je, prema podacima Monstata, iznosila 508 evra, što je 0,6 odsto manje nego u junu. Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u odnosu na isti mesec prošle godine porasla je 0,6 odsto. Prosečna… »
Plate najviše porasle u Vojvodini – 6,6 odsto
Dnevnik 30.08.2018
NOVI SAD: Po podacima Republičkog zavoda za statistiku, koje je obradila Privredna komora Vojvodine, u prvih šest meseci 2018. godine prosečna neto zarada isplaćena u Republici Srbiji iznosila je 49.333 dinara i u odnosu na isti period prethodne godine… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen zbog sumnje da je sinoć napao policajce kod Filozofskog fakutleta
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 35 povezanih

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u! Đedović: Uspeli smo da sačuvamo energetsku sigurnost
Blic pre 4 minutajoš 37 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Gori asfalt širom regiona, a u ovim mestima jutros izmeren -1 stepen! Neverovatne temperature uoči paklenih 40 stepeni
Blic pre 34 minutajoš 40 povezanih

NAVIJAMO ZA SRBIJU, NAVIJAMO ZA TROJKE: Evo zašto je utakmica protiv Estonije posebna za sve ljubitelje košarke!
Bujanovačke pre 44 minutajoš 39 povezanih