Повезане вести
Весић: Архитекте из Њујорка направиће нам светску атракцију
Н1 Инфо 31.08.2018
Изложба поводом 70 година постојања Урбанистичког завода Београда отворена је у четвртак увече на Савском шеталишту на Калемегдану. Сви ми који радимо за Београд на неки начин учествујемо у процесу његовог развоја, а Завод… »
Изложба: 70 година Урбанистичког завода Београда
Студио Б 31.08.2018
Изложба поводом 70 година постојања Урбанистичког завода Београда отворена је синоћ на Савском шеталишту на Калемегдану, а заменик градоначелника Београда Горан Весић каже да завод има важну улогу у развоју града. – Сви ми који… »
Седам деценија планирања Београда
Политика 31.08.2018
Завод има важну улогу у развоју града, поручио је на отварању поставке Горан Весић, заменик градоначелника, и подсетио да ова институција учествује у ономе што је најважније – у планирању. – Идеја „Идемо на реке” био је сан… »
Вести дана »
УЖИВО Пети дан штрајка глађу Дијане Хрке, приведени активисти због шарања просторија СНС-а у Новом Саду (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 30 минутајош 108 повезаних
Владан Милојевић после победе над Лилом: "Стално се прича о мом статусу, већина је за то да ја одем из клуба, отићи ћу, немам проблем са тиме"
Дневник пре 24 сатајош 58 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 5 сатијош 35 повезаних
Жестоко неслагање шефа делегације ЕУ и председника Србије: „Огледало стварности“ или „туђе мишљење“
Недељник пре 7 сатијош 31 повезана