Povezane vesti
Nova optička iluzija preti da skine sa trona čuvenu "haljinu": Da li vidite vrata ili plažu na fotografiji? (FOTO)
Telegraf 31.08.2018
Počela je nova borba na internetu. Čuvena haljina je već otišla u istoriju kao jedna od najvećih optičkih iluzija koja je najviše namučila internet, a sada se pojavila nova mozgalica koja takođe muči ljudi. Na novoj optičkoj iluziji korisnici na… »
Kad gost uključi svetlo, mi brišemo prekidač za njim: Radnice na luksuznim jahtama po Jadranu imaju fenomenalnu platu, ali…
Telegraf 31.08.2018
"Kao Amerikanka koja prvi put vidi evre pomislila sam da to može biti i lova iz Monopola, nisam shvatala šta mi je u ruci, nije izgledalo kao pravi novac" - Dolaskom leta luke dalmatinske obale, Francuske rivijere i obale Amalfi pune se luksuznim… »
Vesti dana »

Za ovo nije želeo ni da čuje! Sin Viki i Tašketa postavio roditeljima ultimatum, ovako će proslaviti 18. rođendan (video)
Alo pre 6 minutajoš 39 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Medvedev o padu francuske Vlade: Makron je samo briljantan advokat Kijeva
Sputnik pre 16 minutajoš 29 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 27 minutajoš 39 povezanih