Povezane vesti
Pogledajte kako će izgledati novi iPhone koji će Apple predstaviti 12. septembra
Telegraf 31.08.2018
Da li će Apple uspeti da nas ovaj put iznenadi? Apple je obznanio kada će svetu predstaviti nove iPhone uređaje, a čini se da sada znamo i kako će izgledati. Očekuje se da će kompanija iz Kupertina 12. septembra predstaviti tri nova iPhonea, a već sada… »
Apple je zakazao datum kada će predstaviti novi iPhone, ali je spremio i neka iznenađenja
Telegraf 31.08.2018
Sada je i zvanično, Apple će novi iPhone i brojne druge uređaje predstaviti 12. sepmtembra. Zvezde šoua bi svakako trebalo da budu novi iPhone uređaji i redizajnirani Apple Watch, postoji još nekoliko proizvoda koji bi mogli da se pojave na velikom… »
Vesti dana »
U Batajnici počeo prikaz novih i modernizovanih sredstava Vojske Srbije, prisustvuje i predsednik Vučića
Insajder pre 14 minutajoš 28 povezanih
Građanima preko sistema "Pronađi me" stigla poruka o curenju amonijaka. MUP: Pogrešli smo, ovo se neće ponoviti
Nova pre 29 minutajoš 34 povezane
Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 39 stepeni
RTS pre 54 minutajoš 24 povezane
"Malo mi je neprijatno kad me to pitate": Skaloni svima priznao šta mu je Mesi naredio pre meča
Mondo pre 4 minutajoš 32 povezane
Poznato je i ko je najgori tim na ovom Mundijalu: Odgovor će vas možda i iznenaditi!
Hot sport pre 19 minutajoš 50 povezanih