Povezane vesti
Radonjić zadužio "sedmicu" u olimpiku i pričao o zvezdi: Bilo mi je teško da odem
Večernje novosti 31.08.2018
Crvena zvezda je za mene poput porodice. Ali, kada sam čuo da se Marselj interesuje nisam oklevao ni sekundu – istakao je mladi srpski ofanzivac na promociji u Francuskoj. NEMANjA Radonjić je trijumfalno završio jednogodišnju epizodu u Crvenoj zvezdi… »
"Gardisti" u problemu, evo šta su poručili Radonjiću!
Sportske.net 31.08.2018
Saigrači imaju poruku za njega. Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić napustio je beogradski klub odmah nakon istorijskog plasmana u Ligu šampiona. Nišlija je pojačao redove Olimpika iz Marseja u transferu vrednom 12 miliona evra plus… »
Radonjić predstavljen: Zvezda porodica, ali to je iza
N1 Info 31.08.2018
Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić predstavljen je u Marselju. U obraćanju novinarima rekao je da je lako doneo odluku da pređe u francuski klub. "Veoma sam srećan što sam potpisao za najbolji francuski klub. Bilo mi je teško da odem iz Crvene… »
Radonjić po dolasku u marselj: Bilo mi je teško da odem iz Zvezde
Hot sport 31.08.2018
Francuski klub u petak je i zvanično predstavio novo pojačanje. Reč je o dojučerašnjem članu Crvene zvezde Nemanji Radonjiću. – Bilo mi je teško da odem iz Crvene zvezde zato što je ona za mene poput porodice. Veoma sam srećan što sam potpisao za… »
Radonjić u Marselju: Teško mi je pao odlazak iz Zvezde
Dnevnik 31.08.2018
MARSELj: Novi fudbaler Marselja Nemanja Radonjić priznao je da mu je teško bilo da napusti Crvenu zvezdu samo dan posle plasmana u Ligu šampiona, ali da će se potruditi da opravda velika očekivanja na Velodromu. Srpski reprezentativac potpisao je… »
Radonjić zadužio sedmicu: Bilo mi je teško da napustim Zvezdu, moju porodicu! Ali, nisam oklevao ni sekundu kad me je pozvao…
Mozzart sport 31.08.2018
"Ima mnogo dobrih mladih igrača u bivšoj Jugoslaviji. Radonjić će biti na raspolaganju Rudiju Garsiji posle završetka administativnih poslova oko papira. Radonjić je igrač kakav nam je potreban ove sezone. Imaćemo mnogo utakmica. On nije samo investicija… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana