Povezane vesti
Javna neslaganja Tačija i Haradinaja o granici na društvenim mrežama
Novi magazin 31.08.2018
Predsednik i premijer Kosova, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, su na društvenim mrežama izneli suprotne stavove o podeli teritorije, odnosno korekciji granica, što je ukazuje da izmedju dvojice najviših funkcionera Kosova postoji duboko neslaganje… »
Haradinaj: Rekao sam Tačiju da sam protiv promene granica
N1 Info 31.08.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju preneo svoje protivljenje eventualnim promenama granica Kosova. Haradinaj je upozorio da neće učestvovati u nastavku dijaloga s Beogradom ako se tema promene granica… »
Haradinaj: Rekao sam Tačiju da sam protiv promena granica Kosova
Beta 31.08.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju preneo svoje protivljenje eventualnim promenama granica Kosova. Haradinaj je upozorio da neće učestvovati u nastavku dijaloga s Beogradom ako se tema promene… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 197 povezanih
Humanitarne organizacije: odluka MKS-a mora biti prekretnica u ratu u Gazi
Politika pre 24 minutajoš 64 povezane
"Nije ni vreme, ni mesto": Aleksa Avramović se oglasio posle pobede Srbije u Danskoj
Mondo pre 36 minutajoš 47 povezanih
Balijagić na saslušanju u Užicu, kamere snimile kako ga sprovode: On ovde neće biti saslušan za dvostruko ubistvo - evo za šta ga terete u Srbiji
Kurir pre 30 minutajoš 106 povezanih
Tužilaštvo: Uhapšena još jedna osoba zbog pogibije u Novom Sadu, za jednom se traga
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih