Povezane vesti
Javna neslaganja Tačija i Haradinaja o granici na društvenim mrežama
Novi magazin 31.08.2018
Predsednik i premijer Kosova, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, su na društvenim mrežama izneli suprotne stavove o podeli teritorije, odnosno korekciji granica, što je ukazuje da izmedju dvojice najviših funkcionera Kosova postoji duboko neslaganje. Tači je… »
Haradinaj: Rekao sam Tačiju da sam protiv promene granica
N1 Info 31.08.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju preneo svoje protivljenje eventualnim promenama granica Kosova. Haradinaj je upozorio da neće učestvovati u nastavku dijaloga s Beogradom ako se tema promene granica nađe… »
Haradinaj: Rekao sam Tačiju da sam protiv promena granica Kosova
Beta 31.08.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju preneo svoje protivljenje eventualnim promenama granica Kosova. Haradinaj je upozorio da neće učestvovati u nastavku dijaloga s Beogradom ako se tema promene granica… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 63 povezane

Poljoprivrednici protestuju u Novom Sadu jer Vlada nije ispoštovala ranije dogovore: Traktori će kod Banovine biti jedan dan
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih

"Trovanje sopstvenih građana": PMF objavio da je policija u Novom Sadu koristila opasan gas CN
N1 Info pre 42 minutajoš 7 povezanih

"Ovo je totalno nova Zvezda, prvo mora sebe da upozna": Vladan Milojević o ključnom zadatku pred Partizan
Mondo pre 21 minutajoš 26 povezanih