Povezane vesti
Javna neslaganja Tačija i Haradinaja o granici na društvenim mrežama
Novi magazin 31.08.2018
Predsednik i premijer Kosova, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, su na društvenim mrežama izneli suprotne stavove o podeli teritorije, odnosno korekciji granica, što je ukazuje da izmedju dvojice najviših funkcionera Kosova postoji duboko neslaganje. Tači je… »
Haradinaj: Rekao sam Tačiju da sam protiv promene granica
N1 Info 31.08.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju preneo svoje protivljenje eventualnim promenama granica Kosova. Haradinaj je upozorio da neće učestvovati u nastavku dijaloga s Beogradom ako se tema promene granica nađe… »
Haradinaj: Rekao sam Tačiju da sam protiv promena granica Kosova
Beta 31.08.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju preneo svoje protivljenje eventualnim promenama granica Kosova. Haradinaj je upozorio da neće učestvovati u nastavku dijaloga s Beogradom ako se tema promene granica… »
Vesti dana »
Drama na KiM, sve vrvi od naoružane policije, stigle i mašine: Počinje rušenje srpskih vikendica na Gazivodama
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane
Srbija pod crvenim i narandžastim meteoalarmom: Nevreme se širi ka Šumadiji
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 93 povezane
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, diplomatski napori u Pakistanu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 43 povezane
U Srbiji stradala 29.241 svinja zbog afričke kuge: Evo kako virus razara organizam životinje
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić kaže da je stiglo više od 7.200 prijava na portal "Ko si bre ti": Rešen problem sa uzgojem svinja u zgradi
Glas Zaječara pre 2 satajoš 16 povezanih