Povezane vesti
Oni će zameniti kiju, slobu i lunu: Dopisivao se s njom kad je imala 14 godina! Ova afera će zapaliti Zadrugu!
Kurir 31.08.2018
Na sistematskom pregledu pred "Zadrugu 2" bilo je veoma napeto. Mina Vrbaški je osula paljbu po Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću koji su se fotografisali samo nekoliko metara pored. "Ne zanima me mnogo. Devojka me napala da ja hoću nešto sa njenim… »
Brutalna svađa pred kamerama: Učesnici "Zadruge 2" su bili nekoliko metara od nje, a onda je osula paljbu i čuli su je (video)…
Blic 31.08.2018
Na sistematskom pregledu pred "Zadrugu 2" bilo je veoma napeto. Mina Vrbaški je osula paljbu po Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću koji su se fotografisali samo nekoliko metara pored. Međutim, nakon što ih je Mina isprozivala, oni su joj odgovorili… »
Vesti dana »
Nizak vodostaj Dunava otežava uvoz goriva, aktivirane operativne rezerve evrodizela
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 26 povezanih
Ajaks šokirao Vojvodinu već na startu: Za samo 2 minuta zatresao mrežu na Karađorđu
Mondo pre 25 minutajoš 57 povezanih
Vremenska prognoza: Promena vremena danas i izgledi za naredne dane
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 38 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Slucki: Lavrov Rubiju preneo stanje na frontu i spremnost za pregovore
RTV pre 5 satijoš 55 povezanih
'Saudijska Arabija mora da prizna Izrael ako želi nuklearni sporazum': Tramp
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih