Povezane vesti
"Zašto odlaziš, srce moje?": Stradala Suzana s bebom, položenom na srcu, sahranjena u belom kovčegu (foto)
Telegraf 31.08.2018
Suze u Kostenici niko nije mogao da suzdrži. Tragično poginula u saobraćajnoj nesreći porodilja Suzana Bogdanović (33) i njena beba sahranjene su danas. Suze su tekle malim selom Kostenica u prokupačkom kraju, koju je tragedija zavila u u crno. Uz jecaje… »
Ovo su poslednje reči porodilje poginule u udesu kod Prokuplja: I na samrti je dozivala muža i brinula kako je on
Telegraf 31.08.2018
Pre nego što je pala, Suzana Bogdanović (33) obratila se svom suprugu. Čuo sam je kroz maglu kako pita: "Vitko, kako ti je?", kada sam se nekako iskobeljao i izašao, ona je već pala pored automobile, ispričao je suprug stradale porodilje Suzane… »
Vesti dana »

Pogledajte snimke sa aljaske: Putin i Tramp odlaze nakon sastanka (video)
Večernje novosti pre 58 minutajoš 11 povezanih

Sastanak Trampa i Putina traje više od dva i po časa: Nema naznaka kada će radni ručak
Večernje novosti pre 3 satajoš 9 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

Dačić: "38 lica uhapšeno, povređeno 6 policajaca, demonstranti došli s namerom da povrede policajce"
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane