Povezane vesti
Lion šutnuo 29 puta ka golu Nice, ali je San Maksiman šokirao domaćina (video)
Mozzart sport 31.08.2018
Nica uz mnogo sreće upisala prvu prvenstvenu pobedu u sezoni F. Lion je prodao Marijana Dijaza Realu u četvrtak, a dan kasnije stigao je Olimpiku šamar u okršaju sa Nicom. Slavio je tim sa Azurne Obale i to u gostima sa 1:0 u premijernom meču četvrtog… »
Sada Braga gleda sa vrha i uživa
Mozzart sport 31.08.2018
Dovoljan je bio minimalac na gostovanju kod Šavesa. Braga je upisala prvu pobedu na strani u novoj sezoni. Ekipa Abela Fereira savladala je Šaves sa 1:0 u utakmici četvrtog kola i izbila na čelnu poziciju u Primeiri. Iako je domaćin imao ulogu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 9 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 59 minutajoš 1 povezana