Povezane vesti
Devojčicu su oteli, silovali i žigosali, a reakcija majke je šokirala svet: Moja ćerka je izgubila čast! (foto)
Kurir 01.09.2018
Slučaj otmice i zlostavljanja devojčice u Maroku zgrozio je javnost, a sada se oglasila i njena majka. Neimenovanu maloletnicu(17) su nasilnici zverski mučili dva meseca, silovali i na kraju žigosali tetovažama. #World Mother of girl gang raped for two… »
Tinejdžerku (17) su oteli, silovali, celu žigosali, a onda se oglasila njena majka i šokirala izjavom (foto)
Blic 01.09.2018
Pre nekoliko dana otkriveno je da je jedna tinejdžerka kindapovana i dva meseca mučena, silovana i na kraju žigosana tetovažama od strane grupe nasilnika. Neimenovana maloletnica (17) kindapovana je u mestu Olad Ajid u Maroku, nakon čega je odvedena u… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
Novi magazin pre 6 minutajoš 35 povezanih

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 45 povezanih

Napredak u pregovorima o Ukrajini: razmena tela, bezbednosne garancije i podrška Koalicije voljnih
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 294 povezane

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 43 povezane