Povezane vesti

Misteriozni brod se pojavio nakon 10 godina?

Misteriozni brod se pojavio nakon 10 godina?

Vesti online 01.09.2018
Ogroman, zarađali brod bez posade otkrili su ribari u blizini obale regiona Jangon. Nakon što se misteriozni brod nasukao na obalu Mjanmara, vlasti i pripadnici mornarice su se u četvrtak ušli u brod nosi oznaku "Sam Ratulangi PB 1600", kako bi… »
Rešena misterija „broda duhova“ na obali Mjanmara

Rešena misterija „broda duhova“ na obali Mjanmara

RTS 01.09.2018
Policija u Mjanmaru utvrdila je da se veliki teretni brod, pronađen na obali regiona Jangon, nasukao kada su se zbog jakog nevremena pokidali vezovi sa tegljačem, koji ga je vukao prema brodogradilištu u Bangladešu. Brod, koji nosi oznaku "Sam… »
Ribari našli misteriozni brod bez posade, poslednji put viđen pre skoro 10 godina (foto)

Ribari našli misteriozni brod bez posade, poslednji put viđen pre skoro 10 godina (foto)

Blic 01.09.2018
Policija Mijanmara pretražuje veliki i rđavi kontejnerski brod nakon što ga je ribar uočio kako misteriozno plovi regijom Jangon. Plovilo imena "Sam Ratulangi PB 1600" otkriveno je ranije ove nedlje kako pluta blizu Mijanmara. Nije bilo mornara niti… »
Jezivo otkriće na plaži: Brod duhova se nasukao na obalu Mjanmara, policija u šoku (foto)

Jezivo otkriće na plaži: Brod duhova se nasukao na obalu Mjanmara, policija u šoku (foto)

Kurir 01.09.2018
Mjanmarska policija pretražuje 177 metara dugačak teretni brod "Sam Ratulangi PB 1600" koji se nasukao na plažu nedaleko od najvećeg grada te države Ranguna. Ribari su ranije ove nedelje brod otkrili dok je plutao u vodama oko tog nekadašnjeg… »

Vesti dana »