Povezane vesti
Anćeloti: Bio sam u Beogradu, znam kakva je atmosfera
Vesti online 01.09.2018
Trener Napolija Karlo Anćeloti uveren je da niko "nije otvarao šampanjac" kada je saznao da će se takmičiti u C grupi Lige šampiona. Žrebom u Monte Karlu određeno je da italijanski klub bude u grupi sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Crvenom zvezdom. -… »
Anćeloti o zvezdi kao autsajderu, pa onda: Bio sam u Beogradu, znam kakva je atmosfera tamo…
Hot sport 01.09.2018
Prvi koji će okusiti žar navijanja Zvezdinih navijača u ovoj sezoni Lige šampiona biće Napoli. Trener tog tima legendarni Karlo Anćeloti otkrio je da su navijači velika prednost crveno-belih u ovoj grupi. Iako objektivno u ovako teškoj grupi Lige… »
Ančeloti: Zvezda je impresivni autsajder, bio sam u Beogradu, znam kako je tamo teško igrati...
Mozzart sport 01.09.2018
Biće vrlo uzbudljivo u našoj grupi, poručio iskusni stručnjak. Kada je prvi put komentarisao grupu koju je Napoli izvukao u Ligi šampiona Karlo Ančeloti nije pominjao Crvenu zvezdu. Na današnjoj konferenciji za medije Karleto se međutim "ispravio"… »
Vesti dana »
San Dijego: Tinejdžeri ubili tri osobe kod džamije, pa izvršili samoubistvo
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Vremenska prognoza za utorak 19. maj 2026: Danas oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
FOTO Pukao most između Hrvatske i BiH: Saobraćaj na graničnom prelazu Gradiška potpuno obustavljen
Nova pre 31 minutajoš 18 povezanih
Ovo niko nije očekivao! Karlik Džons zaprepastio celu Srbiju
Večernje novosti pre 30 minutajoš 23 povezane
Putin danas i sutra u Pekingu: Biće potpisano 40 bilateralnih dokumenata
RTV pre 16 minutajoš 14 povezanih