Povezane vesti
Anćeloti: Bio sam u Beogradu, znam kakva je atmosfera
Vesti online 01.09.2018
Trener Napolija Karlo Anćeloti uveren je da niko "nije otvarao šampanjac" kada je saznao da će se takmičiti u C grupi Lige šampiona. Žrebom u Monte Karlu određeno je da italijanski klub bude u grupi sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Crvenom… »
Anćeloti o zvezdi kao autsajderu, pa onda: Bio sam u Beogradu, znam kakva je atmosfera tamo…
Hot sport 01.09.2018
Prvi koji će okusiti žar navijanja Zvezdinih navijača u ovoj sezoni Lige šampiona biće Napoli. Trener tog tima legendarni Karlo Anćeloti otkrio je da su navijači velika prednost crveno-belih u ovoj grupi. Iako objektivno u ovako teškoj grupi Lige… »
Ančeloti: Zvezda je impresivni autsajder, bio sam u Beogradu, znam kako je tamo teško igrati...
Mozzart sport 01.09.2018
Biće vrlo uzbudljivo u našoj grupi, poručio iskusni stručnjak. Kada je prvi put komentarisao grupu koju je Napoli izvukao u Ligi šampiona Karlo Ančeloti nije pominjao Crvenu zvezdu. Na današnjoj konferenciji za medije Karleto se međutim… »
Vesti dana »
'Smrzli smo se, ali idemo do kraja': Beogradski studenti nastavili pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 49 minutajoš 22 povezane
Nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera kod aerodroma u Vašingtonu – pronađena druga crna kutija
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih
Rada Đurić: Ovo nije pobuna samo protiv onog u čemu živimo, ovo je i pretnja onima koji dolaze
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Mlađa ćerka Zdravka Čolića prvi put s ocem u javnosti i već je glavna tema - Jedno svi komentarišu
Story pre 1 satjoš 10 povezanih