Povezane vesti
Imao je seks sa Nadeždom, a SAD ulazi u zadrugu kao zauzet čovek: Našao se pored Biljićke, a nećete verovati kako je reagovao…
Kurir 01.09.2018
Učesnik "Parova" i prve "Zadruge", koji se proslavio i nakon što je imao seks sa Nadeždom Biljić - Bane Čolak, ovaj put ulazi kao zauzet muškarac, a devojka Zerina Hećo je navodno trudna. "Ja niti imam kontakt sa Nadedždom, niti bilo kakvi konflinkt. Ja… »
Ulazi sa devojkom u rijaliti: Novi učesnik "Zadruge 2" imao seks sa Nadeždom, ovako je sada reagovao kada su se našli u istom…
Blic 01.09.2018
Učesnik "Parova" i prve "Zadruge", koji se proslavio i nakon što je imao seks sa Nadeždom Biljić - Bane Čolak, ovaj put ulazi kao zauzet muškarac, a devojka Zerina Hećo je navodno trudna. Međutim, kako je Bane reagovao kada se našao u istom kadru sa… »
Vesti dana »

Uživo pokolj u harkovu, Kijev izgubio pola pešadije Odbijene tri kontraofanzive, Rusi forsiraju ove ključne pravce! (foto/video)
Alo pre 2 minutajoš 30 povezanih

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih

Prosvetni sindikat traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Insajder pre 2 minutajoš 4 povezane

Inauguracija novog predsednika Poljske i gostovanje Zvezde: ’’Ovako nešto nisam dugo čuo...’’
Sportske.net pre 31 minutajoš 13 povezanih