Povezane vesti

Imao je seks sa Nadeždom, a SAD ulazi u zadrugu kao zauzet čovek: Našao se pored Biljićke, a nećete verovati kako je reagovao…

Imao je seks sa Nadeždom, a SAD ulazi u zadrugu kao zauzet čovek: Našao se pored Biljićke, a nećete verovati kako je reagovao…

Kurir 01.09.2018
Učesnik "Parova" i prve "Zadruge", koji se proslavio i nakon što je imao seks sa Nadeždom Biljić - Bane Čolak, ovaj put ulazi kao zauzet muškarac, a devojka Zerina Hećo je navodno trudna. "Ja niti imam kontakt sa Nadedždom, niti bilo kakvi konflinkt. Ja… »
Ulazi sa devojkom u rijaliti: Novi učesnik "Zadruge 2" imao seks sa Nadeždom, ovako je sada reagovao kada su se našli u istom…

Ulazi sa devojkom u rijaliti: Novi učesnik "Zadruge 2" imao seks sa Nadeždom, ovako je sada reagovao kada su se našli u istom…

Blic 01.09.2018
Učesnik "Parova" i prve "Zadruge", koji se proslavio i nakon što je imao seks sa Nadeždom Biljić - Bane Čolak, ovaj put ulazi kao zauzet muškarac, a devojka Zerina Hećo je navodno trudna. Međutim, kako je Bane reagovao kada se našao u istom kadru sa… »

Vesti dana »