Povezane vesti
Dodik: Sramni pokušaji prekrajanja istorije o Jasenovcu
Studio B 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da „sramni pokušaji u Hrvatskoj“, da koncentracioni logor Jasenovac – najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, „pretvore“ u radni logor, govore koliko ih to boli. „Oni su tamo pobili Srbe. Ubili su… »
"Hrvati pletu mrežu laži oko Jasenovca"
Vesti online 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da "sramni pokušaji u Hrvatskoj", da koncentracioni logor Jasenovac - najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor, govore koliko ih to boli. - Oni su tamo pobili Srbe… »
Sputnik 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da „sramni pokušaji“ u Hrvatskoj da koncentracioni logor Jasenovac, najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, „pretvore“ u radni logor govore koliko ih to boli. „Oni su tamo pobili Srbe. Ubili su… »
RTV 01.09.2018
BANJA LUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da "sramni pokušaji u Hrvatskoj", da koncentracioni logor Jasenovac - najstrašnije mjesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor, govore koliko ih to boli. "Oni su tamo… »
Večernje novosti 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da "sramni pokušaji u Hrvatskoj", da koncentracioni logor Jasenovac - najstrašnije mjesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je… »
RTS 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da "sramni pokušaji u Hrvatskoj", da koncentracioni logor Jasenovac - najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor, govore koliko ih to boli. "Oni su tamo pobili Srbe. Ubili su… »
Dodik o tvrdnji da je Jasenovac bio radni logor: To je sramni pokušaj prekrajanja istorije
Kurir 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da "sramni pokušaji u Hrvatskoj", da koncentracioni logor Jasenovac - najstrašnije mjesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor, govore koliko ih to boli. "Oni su tamo pobili Srbe… »
Dodik: Sramni pokušaji u Hrvatskoj da Jasenovac "pretvore" u radni logor
Blic 01.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da sramni pokušaji u Hrvatskoj da koncentracioni logor Jasenovac, najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor govore koliko ih to boli. - Oni su tamo pobili Srbe. Ubili su… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 14 minutajoš 13 povezanih
Pred nama promenljiv letnji dan, uz lokalne pljuskove i grmljavinu, do 33 stepena
N1 Info pre 28 minutajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD izvele novu rundu udara na Iran, Teheran traži osudu Saveta bezbednosti UN
Euronews pre 45 minutajoš 8 povezanih