Povezane vesti
Zaev ubeđen u "pravu odluku" na referendumu
Vesti online 01.09.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izrazio je danas očekivanje da će na referendumu 30. septembra, građani Makedonije "doneti pravu odluku". - Uoči istorijskog pitanja za budućnost države, ubeđen sam da ćemo 30. septembra zajedno doneti pravu odluku i… »
Zaev očekuje „pravu odluku“ na referendumu
Sputnik 01.09.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izrazio je očekivanje da će na referendumu 30. septembra građani Makedonije „doneti pravu odluku“. „Uoči istorijskog pitanja za budućnost države, ubeđen sam da ćemo 30. septembra zajedno doneti pravu odluku i… »
Zaev o ishodu referenduma: Znam da će narod 30. septembra doneti pravu odluku
Kurir 01.09.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izrazio je danas očekivanje da će na referendumu 30. septembra, građani Makedonije "doneti pravu odluku". "Uoči istorijskog pitanja za budućnost države, ubeđen sam da ćemo 30. septembra zajedno doneti pravu odluku i… »
Zoran Zaev tumači "ulazni" put u NATO i EU
Večernje novosti 01.09.2018
Na startu kampanje uoči predstojećeg referenduma u Makedoniji o sporazumu sa Grčkom. Skoplje Od stalnog dopisnika Premijer Vlade u Skoplju i lider vladajućih socijaldemokrata (SDSM) Zoran Zaev ocenio je u petak uveče na građanskoj tribini u Štipu… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana