Povezane vesti

Kilometarske kolone na granicama: Svi bi da izađu iz Srbije, a obostranih gužvi ima samo na ova tri prelaza

Kilometarske kolone na granicama: Svi bi da izađu iz Srbije, a obostranih gužvi ima samo na ova tri prelaza

Telegraf 01.09.2018
Od rampe do rampe automobili mile, a kada stignu na granicu, tek tu počinje "žurka" Kolone automobila formirale su se na graničnim prelazima širom Srbije, naročito u trakama koje vode iz naše zemlje. Brojni turisti se večeras vraćaju kućama… »
Ljupka prosidba u Novom Sadu: Nemanja je transparentom zatražio Marininu ruku, a ništa ne bi bilo moguće bez jednog malog…

Ljupka prosidba u Novom Sadu: Nemanja je transparentom zatražio Marininu ruku, a ništa ne bi bilo moguće bez jednog malog…

Telegraf 01.09.2018
Mops je dotrčao i dodatno iznenadio Marinu. Novosađanin Nemanja juče je u Ulici Modene u centru grada zaprosio svoju buduću suprugu Marinu. Uz pomoć prijatelja, pred prepunom ulicom raširio je transparent na kom je pisalo "Marina udaj se za mene"… »
Marina, udaj se za mene: Nemanja je zaprosio usred Novog Sada, a verenički prsten donela je njegova kuca! (foto)

Marina, udaj se za mene: Nemanja je zaprosio usred Novog Sada, a verenički prsten donela je njegova kuca! (foto)

Kurir 01.09.2018
NOVI SAD - Marina, udaj se za mene, pisalo je na transparentu kojim je jedan Nemanja usred Novog Sada zaprosio svoju devojku. Ovo su akteri prosidbe u centru grada. #Nsuzivo #NOVISAD #proposal A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Aug 31, 2018 at… »
Našli smo Putinovog dvojnika u Srbiji! Majstor Nidžo pljunuti je predsednik iz mlađih dana: Plavokos, plavook i od malih…

Našli smo Putinovog dvojnika u Srbiji! Majstor Nidžo pljunuti je predsednik iz mlađih dana: Plavokos, plavook i od malih…

Telegraf 01.09.2018
U Užicu komplet lepinju priprema "maleni Putin" Najveći specijalitet zapadne Srbije danas je bukvalno postao najveći na svetu - ogromna komplet lepinja ( užička lepinja sa sve) zamirisala je posetiocima Žestivala, koji su se utrkivali da je probaju… »

Vesti dana »