Povezane vesti
Moćna mašina od 50.000 evra!
Mondo 02.09.2018
Znate li na šta je pevačica upravo potrošila toliko? Rada Manojlović je postala vlasnica traktora od 50.000 evra, prenosi domaća štampa. Rada je ovu "moćnu mašinu" kupila kao poklon svom ocu Radetu, koji živi u selu Četereže i sam obrađuje svoje imanje… »
Rada u dahu potrošila 50.000 evra! Bitno je samo da je on srećan: Pevačica kupila skupocen poklon, a kada vidite kome je…
Kurir 02.09.2018
Mlada folk zvezda Rada Manojlović oduvek je sa ponosom isticala kako voli svoje seljačko poreklo, te da ga se ne bi nikada odrekla. Pevačica je odrasla u selu Četereže čiji su meštani takođe srećni što imaju predstavnicu sela kakva je Rada, a ona redovno… »
Vesti dana »
Veliki zaokret u Teheranu: Predsednik Masud Pezeškijan izdao nalog posle punih 87 dana
Telegraf pre 1 satjoš 42 povezane
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, jedan zadržan na lečenju
RTS pre 50 minutajoš 110 povezanih
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Serbian News Media pre 5 satijoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 3 satajoš 33 povezane