Povezane vesti
Zaev: Dogovor o priznavanju makedonskog jezika postignut u Dojranu
Slobodna Evropa 02.09.2018
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom dogovor o grčkom priznavanju makedonskog jezika postigao u Dojranu na susretu za koji se do sada nije znalo. "Sa premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom sam u toku maja… »
Zaev otkrio detalje tajnog susreta sa Ciprasom: Dogovor o jeziku postignut na parkingu u Dojranu! (video)
Kurir 02.09.2018
SKOPLJE - Premijer Makedonije Zoran Zaev otkrio je da je sa premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom dogovor o grčkom priznavanju makedonskog jezika postigao u Dojranu na susretu za koji se do sada nije znalo. "Sa premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom sam u… »
Zaev: Dogovor sa Ciprasom o jeziku postignut na - parkingu
N1 Info 02.09.2018
Premijer Makedonije Zoran Zaev otkrio je da je premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom dogovor o grčkom priznavanju makedonskog jezika postigao u Dojranu na susretu za koji se do sada nije znalo. "Sa premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom sam u toku maja upravo… »
Vesti dana »

Novi talas pljuskova sa grmljavinom: Upozorenje RHMZ za ove delove Srbije
Mondo pre 37 minutajoš 30 povezanih

Uzbuna u Rusiji, pogođena nuklearna elektrana: Strahovit napad dronovima, odjekuju eksplozije, izbio veliki požar
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 1 satjoš 18 povezanih