Povezane vesti
Berbatov za sajt Mančestera o Srbinu: Vidić nas je dobro tukao
Večernje novosti 02.09.2018
Trenirati sa njim svakog dana nije bilo teško... to je bila noćna mora. Nije bilo važno sa kim je u duelu - Ronaldo, Runi, ja, svi smo dobijali batine – kaže bugarski as. NIJE bilo lako Dimitru Berbatovu kada je nosio dres Totenhema i vojevao bitke sa… »
Ispovest dimitra berbatova: Ronaldo, Runi i ja redovno smo dobijali batine od Vidića!
Hot sport 02.09.2018
Bivši as Mančester junajteda u intervjuu za klupski sajt dotakao se igračkih dana sa srpskim štoperom Nemanjom Vidićem. Dimitar Berbatov i Nemanja Vidić su za četiri sezone u Mančester junajtedu osvojili Ligu šampiona, dve Premijer lige, dva Liga kupa i… »
Berba: Ronaldo, Runi, ja... Vidić nas je sve tukao
Vesti online 02.09.2018
Bugarski centarfor se u intervjuu za zvanični sajt Mančester junajteda prisetio "noćnih mora" koje je imao zbog duela sa Srbinom. Dimitar Berbatov i Nemanja Vidić (obojica rođeni 1981.) zajedno su igrali četiri sezone za Mančester junajted i za to vreme… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 34 minutajoš 75 povezanih
Rok za podnošenje prijava za upis nelegalnih objekata produžen za tri dana
RTS pre 3 minutajoš 85 povezanih
Snažan vetar pravi haos širom Srbije! Košava dostiže orkansku snagu u Banatu, evo šta nas čeka narednih dana
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana
Vučević: Blokaderi protiv crkve na Limanu, mestu najvećeg stradanja u Drugom svetskom ratu
NIN pre 4 satijoš 22 povezane