Povezane vesti
Berbatov za sajt Mančestera o Srbinu: Vidić nas je dobro tukao
Večernje novosti 02.09.2018
Trenirati sa njim svakog dana nije bilo teško... to je bila noćna mora. Nije bilo važno sa kim je u duelu - Ronaldo, Runi, ja, svi smo dobijali batine – kaže bugarski as. NIJE bilo lako Dimitru Berbatovu kada je nosio dres Totenhema i vojevao bitke… »
Ispovest dimitra berbatova: Ronaldo, Runi i ja redovno smo dobijali batine od Vidića!
Hot sport 02.09.2018
Bivši as Mančester junajteda u intervjuu za klupski sajt dotakao se igračkih dana sa srpskim štoperom Nemanjom Vidićem. Dimitar Berbatov i Nemanja Vidić su za četiri sezone u Mančester junajtedu osvojili Ligu šampiona, dve Premijer lige, dva Liga… »
Berba: Ronaldo, Runi, ja... Vidić nas je sve tukao
Vesti online 02.09.2018
Bugarski centarfor se u intervjuu za zvanični sajt Mančester junajteda prisetio "noćnih mora" koje je imao zbog duela sa Srbinom. Dimitar Berbatov i Nemanja Vidić (obojica rođeni 1981.) zajedno su igrali četiri sezone za Mančester junajted i za to… »
Vesti dana »

Pucač iz odžaka pobegao kolima, pratio ga crni auto - kamere sve snimile Šta se sve sinoć izdešavalo: Ispalio 2 hica u čoveka samo zato što je branio opštinu
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih

Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTS pre 8 minutajoš 12 povezanih

Prepodne kiša i olujni vetar Evo kakve nas vremenske prilike očekuju u ostatku dana
Dnevnik pre 2 satajoš 10 povezanih