Povezane vesti
Đorđević: Nadao sam se da ćemo biti kompletni
N1 Info 02.09.2018
Selektor košarkaške rerprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević istakao je na početku priprema državnog tima da je bio optimista kada je objavio širi spisak igrača za nove reprezentativne akcije, ali da su nažalost usledili otkazi, kao i zabrane… »
Đorđević okupio "Orlove", posebno oduševljen jednim!
Sportske.net 02.09.2018
Košarkaši nastavljaju kvalifikacije za Svetski kup. Košarkaški reprezentativci Srbije danas su se okupili u Beogradu pred predstojeće duele protiv Grčke i Estonije u okviru kvalifikacija za Svetski kup. Selektor Orlova Aleksandar Đorđević… »
Sale: Bio sam optimista...
Večernje novosti 02.09.2018
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević na okupljanju za četvrti "prozor" kvalifikacija za SP: Nadao sam se da će igrači s najvećim imenima dobiti dozvolu klubova za ove utakmice. SEPTEMBARSKI "prozor" okupio je u nedelju u hotelu "Kraun plaza"… »
Okupila se košarkaška reprezentacija Srbije
Novi magazin 02.09.2018
Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu na pripremama za utakmice s Grčkom i Estonijom, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini. Kako je objavljeno na sajtu Saveza, od 16 igrača sa spiska selektora Aleksandra… »
Đorđević: Bjelica je majstor, drago mi je što je ponovo u reprezentaciji
Dnevnik 02.09.2018
BEOGRAD: Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević kaže da sa velikim optimizmom čeka duele sa Grčkom i Estonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, iako žali što su pojedini igrači morali da otkažu. Srbija za ovu… »
Vesti dana »
Požar u Los Angelesu proširio se i na Hollywood, najmanje pet mrtvih
Al Jazeera pre 43 minutajoš 42 povezane
Novak katastrofalno prošao na žrebu: Mnogo pre finala može na Alkaraza, ali ima i jedna dobra vest!
Hot sport pre 43 minutajoš 9 povezanih
Brutalan ruski napad na Zaporožje, sledi hitan sastanak u nemačkoj bazi „Ramštajn“
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih