Povezane vesti
Nestao sa radara: Pokrenuta potraga ta ruskim helikopterom sa geolozima
Blic 02.09.2018
Ruski helikopter Mi-8 sa timom geologa nestao je danas sa radara u Irkutsku, rekao je izvor iz regionalne vazduhoplovne agencije za TASS. Ruska federalna agencija za saobraćaj saopštila je da je u toku operacija potrage, a kancelarija javnog tužioca… »
Nestao ruski helikopter s timom geologa u Irkutsku
N1 Info 02.09.2018
Ruski helkopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za Tass izvor letačkih institucija tog regiona. Kako prenosi Tass, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra Airlines", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11 sati po lokalnom… »
Nestao ruski helikopter s timom geologa
Radio 021 02.09.2018
Ruski helikopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za TASS izvor letačkih institucija tog regiona. Kako prenosi TASS, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra erlajns", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11 h po lokalnom vremenu… »
Nestao ruski helikopter u Irkutsku
Novi magazin 02.09.2018
Ruski helkopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za TAŠ izvor letačkih institucija tog regiona. Kako prenosi TAŠ, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra erlajns", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11.00 po lokalnom vremenu… »
Vesti dana »
Medijska udruženja i sindikat: Zaustaviti nasilje nad novinarima koje više nije izuzetak već pravilo
N1 Info pre 24 minutajoš 66 povezanih
Skup u Nišu: Podrška rektoru Đokiću, studenti nezadovoljni ćutanjem svog rektora
Južne vesti pre 1 satjoš 34 povezane
Komemorativnom šetnjom obeleženo 17 meseci od pada nadstrešnice
Radio 021 pre 24 minutajoš 31 povezana
"Važno pismo" iranskog predsednika američkom narodu biće objavljeno za "nekoliko sati"!
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Igrali za druge, pa odveli BiH na Svetsko prvenstvo: Heroji reprezentacije rođeni od Ljubljane do Viskonsina
Mondo pre 2 satajoš 36 povezanih