Повезане вести
Нестао са радара: Покренута потрага та руским хеликоптером са геолозима
Блиц 02.09.2018
Руски хеликоптер Ми-8 са тимом геолога нестао је данас са радара у Иркутску, рекао је извор из регионалне ваздухопловне агенције за ТАСС. Руска федерална агенција за саобраћај саопштила је да је у току операција потраге, а… »
Нестао руски хеликоптер с тимом геолога у Иркутску
Н1 Инфо 02.09.2018
Руски хелкоптер Ми-8 с тимом геолога нестао је с радара у Иркутску, рекао је за Тасс извор летачких институција тог региона. Како преноси Тасс, хеликоптер, који припада компанији "Ангалра Аирлинес", полетео је из места Уст-Кут у… »
Нестао руски хеликоптер с тимом геолога
Радио 021 02.09.2018
Руски хеликоптер Ми-8 с тимом геолога нестао је с радара у Иркутску, рекао је за ТАСС извор летачких институција тог региона. Како преноси ТАСС, хеликоптер, који припада компанији "Ангалра ерлајнс", полетео је из места Уст-Кут у… »
Нестао руски хеликоптер у Иркутску
Нови магазин 02.09.2018
Руски хелкоптер Ми-8 с тимом геолога нестао је с радара у Иркутску, рекао је за ТАШ извор летачких институција тог региона. Како преноси ТАШ, хеликоптер, који припада компанији "Ангалра ерлајнс", полетео је из места Уст-Кут у… »
Вести дана »
Грађани, огласила се Народна банка Србије: Важна информација ако имате евре
Ало пре 48 минутајош 3 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА Зеленски с Ердоганом о наставку преговора с Русијом; Кремљ: Руски представници неће бити у Турској
РТВ пре 18 минутајош 2 повезане
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 13 минутајош 1 повезана
После првих снежних падавина, данас облачно и хладно, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 23 минутајош 4 повезане
Чека се трампово "амин": Сенат усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних