Povezane vesti
Nestao sa radara: Pokrenuta potraga ta ruskim helikopterom sa geolozima
Blic 02.09.2018
Ruski helikopter Mi-8 sa timom geologa nestao je danas sa radara u Irkutsku, rekao je izvor iz regionalne vazduhoplovne agencije za TASS. Ruska federalna agencija za saobraćaj saopštila je da je u toku operacija potrage, a kancelarija javnog tužioca… »
Nestao ruski helikopter u Irkutsku
Novi magazin 02.09.2018
Ruski helkopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za TAŠ izvor letačkih institucija tog regiona. Kako prenosi TAŠ, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra erlajns", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11.00 po lokalnom vremenu… »
Nestao ruski helikopter s timom geologa
Radio 021 02.09.2018
Ruski helikopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za TASS izvor letačkih institucija tog regiona. Kako prenosi TASS, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra erlajns", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11 h po lokalnom vremenu… »
Nestao ruski helikopter s timom geologa u Irkutsku
N1 Info 02.09.2018
Ruski helkopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za Tass izvor letačkih institucija tog regiona. Kako prenosi Tass, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra Airlines", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11 sati po lokalnom… »
Vesti dana »
Komesarka za proširenje EU: Bićemo spremni da otvorimo dva klastera sa Ukrajinom u prvoj polovini godine
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana