Повезане вести
Нестао са радара: Покренута потрага та руским хеликоптером са геолозима
Блиц 02.09.2018
Руски хеликоптер Ми-8 са тимом геолога нестао је данас са радара у Иркутску, рекао је извор из регионалне ваздухопловне агенције за ТАСС. Руска федерална агенција за саобраћај саопштила је да је у току операција потраге, а… »
Нестао руски хеликоптер с тимом геолога у Иркутску
Н1 Инфо 02.09.2018
Руски хелкоптер Ми-8 с тимом геолога нестао је с радара у Иркутску, рекао је за Тасс извор летачких институција тог региона. Како преноси Тасс, хеликоптер, који припада компанији "Ангалра Аирлинес", полетео је из места Уст-Кут у… »
Нестао руски хеликоптер с тимом геолога
Радио 021 02.09.2018
Руски хеликоптер Ми-8 с тимом геолога нестао је с радара у Иркутску, рекао је за ТАСС извор летачких институција тог региона. Како преноси ТАСС, хеликоптер, који припада компанији "Ангалра ерлајнс", полетео је из места Уст-Кут у… »
Нестао руски хеликоптер у Иркутску
Нови магазин 02.09.2018
Руски хелкоптер Ми-8 с тимом геолога нестао је с радара у Иркутску, рекао је за ТАШ извор летачких институција тог региона. Како преноси ТАШ, хеликоптер, који припада компанији "Ангалра ерлајнс", полетео је из места Уст-Кут у… »
Вести дана »
Портпарол ЕК: Теме разговора Фон дер Лајен са Вучићем биће познате тек након састанка
Сербиан Невс Медиа пре 25 минутајош 32 повезане
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз минималне промене курса динара према евру
Наслови.аи пре 1 минутјош 33 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних