Povezane vesti
Bogdanović ponovo u dresu Srbije: Ne treba osuđivati
Večernje novosti 02.09.2018
Neko voli, neko ne voli, neko ne može... Ko je tu - tu je, ko ne može - nadamo se da će moći sledeće godine. Treba podržati ove momke – kaže as Sakramenta. ZBOG operacije kolena nije mogao da pomogne reprezentaciji u prošlom "prozoru". Bek… »
Bogdan na okupljanju reprezentacije: Neko voli, neko ne voli, neko ne može da igra, ko je – tu je, ja sam ovde iz ljubavi
Hot sport 02.09.2018
Poslednji put opremu reprezentacije igrač Sakramento Kingsa nosio je pre skoro godinu dana na finalu Evrobasketa protiv Slovenije. Sada, on je ponovo tu i biće deo tima za duele protiv Grče, 13. septembra i Estonije u Beogradu, 16. septembra. –… »
Bogdan: Ne treba nikoga osuđivati! Neko voli, neko ne voli ili ne može... Meni je ovo nedostajalo, jer igram iz ljubavi
Mozzart sport 02.09.2018
“Lider? Ja se pre svega obazirem na ekipu. To se samo iskristališe u ekipi. Ko je najbolji, taj će uzeti ključ ekipe u ruke. Mislim da je to oduvek bilo u reprezentaciji, a treba se izboriti za to”. Bezmalo godinu dana prošlo je od dana kada smo… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Mladost sa severa i juga Srbije zajedno prva stiže na Terazije, na čelu kolone traktor: „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje glavnim gradom
Nova pre 20 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 20 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana na dočeku studenata na Terazijama: "Mama, tata, ne brinite - sve će biti u redu" (UŽIVO)
Novi magazin pre 54 minutajoš 37 povezanih