Povezane vesti
Osetila sam kao da je nešto u meni puklo! Potresena voditeljka Zadruge Dušica otvorila dušu: Ovo je bio napad na mene! (video)…
Press 03.09.2018
Nakon što je voditeljki Zadruge Dušici Jakovljević automobil koji je vozila poslednjih meseci dignut u vazduh javnost je šokirana. Dan nakon eksplozije voditeljka se javila u program uživo i sa auditorijumom podelila svoje utiske o ovom događaju. “Ne… »
Bomba bačena zbog "Zadruge"?
Mondo 03.09.2018
Džip popularne voditeljke rijalitija "Zadruga" dignut je u vazduh u subotu ujutru. Na sreću niko nije povređen, a postoji sumnja da su eksploziv podmetnuli fanovi Lune Đogani. Dušica Jakovljević kaže da je i dalje u šoku i da veruje da će policija rešiti… »
Dušica otvorila dušu posle eksplozije DžIPA: Što se mene lično tiče, ovo je bio napad na mene, auto sam ja kupila
Večernje novosti 02.09.2018
- Znam da su mnogi zabrinuti. Ja moram prvo da kažem da mnoge poruke nisam stigla da pročitam i ja moram da se zahvalim svim prijateljima - rekla je Dušica. Džip koji je vozila Dušica Jakovljević eksplodirao je u subotu, 1. septembra u 8:30 u blizini… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 75 povezanih
(Uživo) Sahrana brata Darka Lazića Nesrećnoj majci Branki pozlilo pred ispraćaj sina Dragana (32) na večni počinak, estrada se okuplja u domu pevača video+foto
Kurir pre 32 minutajoš 38 povezanih
Tramp tvrdi da je Iran pred predajom: „Uklonio sam rak koji je pretio svima nama“
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Pune ruke posla za kragujevačku Hitnu pomoć: Intervencije zbog nezgoda i hroničnih tegoba
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane