Povezane vesti
Samo za starije od 30: Uz ove dve pesme su skoro pola veka prvaci polazili u školu "Mamino prvače" i "Budi najbolji đak"
Telegraf 03.09.2018
Niko nije zamerao što se u obe pesme pominje sin, ali ne i ćerka, kao da devojčice ne polaze u školu. "Nova školska počela godina, ja sam svoga opremila sina, radosna sam srećna i vesela, što sam sina u školu povela", odjekivalo je od 1969… »
Brnabić: Rekonstruisano 18 škola tokom letnjeg raspusta
Beta video 03.09.2018
ADA - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Adi da je tokom letnjeg raspusta završena rekonstrukcija 18 škola širom Srbije. Ona je to rekla prilikom posete Osnovnoj školi ``Čeh Karolj`` u Adi, na severu Vojvodine, u čiju je… »
Brnabićeva i Mirović obišli obnovljenu školu u Adi: Čekala na rekonstrukciju više od 100 godina
Kurir 03.09.2018
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas su, povodom početka nove školske godine, obišli obnovljenu Osnovnu školu "Čeh Karolj" u Adi, koja je u potpunosti rekonstruisana zajedničkim… »
Vesti dana »

Lideri EU o američkom planu za primirje u Ukrajini: Lopta je sada u ruskom dvorištu
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 49 minutajoš 8 povezanih

Tramp otkrio kada će razgovarati s Putinom o američkom predlogu za prekid vatre u Ukrajini
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih

"Ponovo ću zvati Zelenskog u Belu kuću": Oglasio se Tramp posle sastanka Ukrajine i SAD: "Uskoro razgovor i sa Rusijom..."
Blic pre 11 satijoš 4 povezane