Повезане вести
Само за старије од 30: Уз ове две песме су скоро пола века прваци полазили у школу "Мамино прваче" и "Буди најбољи ђак"
Телеграф 03.09.2018
Нико није замерао што се у обе песме помиње син, али не и ћерка, као да девојчице не полазе у школу. "Нова школска почела година, ја сам свога опремила сина, радосна сам срећна и весела, што сам сина у школу повела", одјекивало… »
Брнабић: Реконструисано 18 школа током летњег распуста
Бета видео 03.09.2018
АДА - Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Ади да је током летњег распуста завршена реконструкција 18 школа широм Србије. Она је то рекла приликом посете Основној школи ``Чех Карољ`` у Ади, на северу… »
Брнабићева и Мировић обишли обновљену школу у Ади: Чекала на реконструкцију више од 100 година
Курир 03.09.2018
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и председник Покрајинске владе Игор Мировић данас су, поводом почетка нове школске године, обишли обновљену Основну школу "Чех Карољ" у Ади, која је у потпуности реконструисана… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак 2. јануар 2026: Данас претежно облачно и топлије
Бета пре 45 минутајош 23 повезане
Трамп брине о демонстрантима у Ирану и поново прети Техерану: Наоружани смо и спремни
Н1 Инфо пре 10 минутајош 12 повезаних
Нови детаљи ужаса у Швајцарској: Власница бара била унутра када је букнуо пожар, подрум клуба под истрагом
Нова пре 55 минутајош 55 повезаних
Транспарентност Србија: Све мање државних предузећа има законитог директора
Радио сто плус пре 35 минутајош 9 повезаних