Povezane vesti

Marin: Savićević idol, igraću sa emocijama za Zvezdu! (video)

Marin: Savićević idol, igraću sa emocijama za Zvezdu! (video)

Sportski žurnal 03.09.2018
Poslednja pojačanja Crvene zvezde Marko Marin i Goran Čaušić izjavili su da su došli da osvoje „duplu krunu” i da pomognu ekipi da iznenadi PSŽ, Napoli i Liverpul u Ligi šampiona. Bivši nemački reprezentativac Marko Marin dolazi iz… »
Marin: Otac obožavao Džajića, moj idol je Genije! Videće me Marakana u najboljem izdanju

Marin: Otac obožavao Džajića, moj idol je Genije! Videće me Marakana u najboljem izdanju

Mozzart sport 03.09.2018
“Marin je jedno od najvećih imena koje dolaze na Marakanu. Sjajan igrač i veliki navijač Crvene zvezde od malih nogu. Verujem da će njegova porodica zvezdaša biti zadovoljna. Prvi i verovatno jedini reprezentativac Nemačke koji će igrati u… »
Marin: Ostvario mi se dečački san

Marin: Ostvario mi se dečački san

Hot sport 03.09.2018
Marko Marin je danas na stadionu Crvene zvezde promovisan kao novo pojačanje tima sa Autokomande. Nekadašnji reprezentativac Nemačke stiže iz grčkog Olimpijakosa: – Mnogo sam srećan zbog transfera, došao sam u klub koji volim i ispunio sam… »
Marin: "Svuda sam igrao za titule, ali je drugačije kad navijaš za klub"

Marin: "Svuda sam igrao za titule, ali je drugačije kad navijaš za klub"

Sportske.net 03.09.2018
Reprezentativac Nemačke pričao je o tome kako je počeo da navija za Zvezdu. Mrkela pričao o "tri tima" i tržišnoj vrednosti sadašnje ekipe. Marko Marin je jedini nemački reprezentativac koji je igrao u Crvenoj zvezdi, a novinarima je na… »
Marin: Lepo je igrati za Čelsi, ali Zvezda je nešto drugo

Marin: Lepo je igrati za Čelsi, ali Zvezda je nešto drugo

Večernje novosti 03.09.2018
Lepo je igrati u velikim klubovima i u svakom sam se borio za titulu ili igrao Evropu. Ali, ovo je nešto drugo. Drugi osećaj, emotivno je drugačije – rekao je iskusni vezista. Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da mu se dolaskom u taj… »

Vesti dana »