Повезане вести

Марин: Савићевић идол, играћу са емоцијама за Звезду! (видео)

Марин: Савићевић идол, играћу са емоцијама за Звезду! (видео)

Спортски журнал 03.09.2018
Последња појачања Црвене звезде Марко Марин и Горан Чаушић изјавили су да су дошли да освоје „дуплу круну” и да помогну екипи да изненади ПСЖ, Наполи и Ливерпул у Лиги шампиона. Бивши немачки репрезентативац Марко Марин долази… »
Марин: Остварио ми се дечачки сан

Марин: Остварио ми се дечачки сан

Хот спорт 03.09.2018
Марко Марин је данас на стадиону Црвене звезде промовисан као ново појачање тима са Аутокоманде. Некадашњи репрезентативац Немачке стиже из грчког Олимпијакоса: – Много сам срећан због трансфера, дошао сам у клуб који волим и… »
Марин: Отац обожавао Џајића, мој идол је Геније! Видеће ме Маракана у најбољем издању

Марин: Отац обожавао Џајића, мој идол је Геније! Видеће ме Маракана у најбољем издању

Моззарт спорт 03.09.2018
“Марин је једно од највећих имена које долазе на Маракану. Сјајан играч и велики навијач Црвене звезде од малих ногу. Верујем да ће његова породица звездаша бити задовољна. Први и вероватно једини репрезентативац Немачке који… »
Марин: Лепо је играти за Челси, али Звезда је нешто друго

Марин: Лепо је играти за Челси, али Звезда је нешто друго

Вечерње новости 03.09.2018
Лепо је играти у великим клубовима и у сваком сам се борио за титулу или играо Европу. Али, ово је нешто друго. Други осећај, емотивно је другачије – рекао је искусни везиста. Нови фудбалер Црвене звезде Марко Марин рекао је да… »
Марин: "Свуда сам играо за титуле, али је другачије кад навијаш за клуб"

Марин: "Свуда сам играо за титуле, али је другачије кад навијаш за клуб"

Спортске.нет 03.09.2018
Репрезентативац Немачке причао је о томе како је почео да навија за Звезду. Мркела причао о "три тима" и тржишној вредности садашње екипе. Марко Марин је једини немачки репрезентативац који је играо у Црвеној звезди, а… »

Вести дана »