Povezane vesti
Marin: Savićević idol, igraću sa emocijama za Zvezdu! (video)
Sportski žurnal 03.09.2018
Poslednja pojačanja Crvene zvezde Marko Marin i Goran Čaušić izjavili su da su došli da osvoje „duplu krunu” i da pomognu ekipi da iznenadi PSŽ, Napoli i Liverpul u Ligi šampiona. Bivši nemački reprezentativac Marko Marin dolazi iz Olimpijakosa sa… »
Marin: Ostvario mi se dečački san
Hot sport 03.09.2018
Marko Marin je danas na stadionu Crvene zvezde promovisan kao novo pojačanje tima sa Autokomande. Nekadašnji reprezentativac Nemačke stiže iz grčkog Olimpijakosa: – Mnogo sam srećan zbog transfera, došao sam u klub koji volim i ispunio sam dečački san… »
Marin: Otac obožavao Džajića, moj idol je Genije! Videće me Marakana u najboljem izdanju
Mozzart sport 03.09.2018
“Marin je jedno od najvećih imena koje dolaze na Marakanu. Sjajan igrač i veliki navijač Crvene zvezde od malih nogu. Verujem da će njegova porodica zvezdaša biti zadovoljna. Prvi i verovatno jedini reprezentativac Nemačke koji će igrati u Zvezdi”, kaže… »
Marin: Lepo je igrati za Čelsi, ali Zvezda je nešto drugo
Večernje novosti 03.09.2018
Lepo je igrati u velikim klubovima i u svakom sam se borio za titulu ili igrao Evropu. Ali, ovo je nešto drugo. Drugi osećaj, emotivno je drugačije – rekao je iskusni vezista. Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da mu se dolaskom u taj klub… »
Marin: "Svuda sam igrao za titule, ali je drugačije kad navijaš za klub"
Sportske.net 03.09.2018
Reprezentativac Nemačke pričao je o tome kako je počeo da navija za Zvezdu. Mrkela pričao o "tri tima" i tržišnoj vrednosti sadašnje ekipe. Marko Marin je jedini nemački reprezentativac koji je igrao u Crvenoj zvezdi, a novinarima je na predstavljanju… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kola Hitne pomoći došla do šatora Dijane Hrke koja štrajkuje glađu 11. dan, niko ne zna ko ih je zvao: U toku protest podrške
Nova pre 3 minutajoš 54 povezane
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o kandidatima za Savet REM-a
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
U Srbiju stiže sve hladnije vreme: Evo od kog datuma počinje „smrzavanje“
Nova pre 27 minutajoš 22 povezane
Magla stvara velike gužve na aerodromu „Nikola Tesla“, kamioni na granicama čekaju do sedam sati
Serbian News Media pre 57 minutajoš 18 povezanih
Kojčić o sankcijama NIS-u: Rusi spremni na saradnju, nadam se da će odgovor američkog OFAK biti pozitivan
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih