Povezane vesti
Hit sastav na temu "Kako sam proveo raspust" zapalio društvene mreže
Vesti online 03.09.2018
Kada počne nova školska godina, većina učenika kao prvi zadatak dobije sastav na temu "Kako sam proveo raspust". Upravo to isto ponavljanje svake godine može da vas dovede do ludila, a pojedince posebno "inspriše". Tako je jedan sastav osnovca… »
Nastavnice, ako dobijem keca, vidimo se u Strazburu
XXZ magazin 03.09.2018
Kako sam proveo raspust. Kada počne nova školska godina, većina učenika kao prvi zadatak dobije sastav na temu "Kako sam proveo raspust". Upravo to isto ponavljanje svake godine može da vas dovede do ludila, a pojedine inteligentne učenike posebno… »
Đak koji zna svoja prava objasnio u sastavu: Kako sam proveo raspust je moja lična stvar. Ako dobijem keca, vidimo se u…
Telegraf 03.09.2018
On će već čekati nastavnicu u Strazburu. Reči odrasle osobe kroz ujednačeni i nesigurni dečiji rukopis nasmejale su korisnike društvenim mrežama. Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, zaprećeno je, u slučaju jedinice i narušavanja… »
Ako slučajno dobijem keca, vidimo se na sudu u strazburu: Hit sastav jednog osnovca zapalio društvene mreže u Srbiji! Svi se…
Kurir 03.09.2018
Počela je još jedna školska godina, a sastav osnovca postao je hit na društvenim mrežama. Tema je bila "Kako sam proveo letnji raspust", a ono što je osnovac napisao nasmejalo je mnoge. "Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima. Ovo je… »
Vesti dana »

Studenti: Nezakonito uhapšen kolega sa FTN-a, okupljanje pred stanicom policije
Vreme pre 2 satajoš 23 povezane

Prekinuta blokada RTS, normalizovan saobraćaj u ulicama oko RTS-a
IndeksOnline pre 3 satajoš 24 povezane

Lazović uoči sastanka s Kos: Očekujem da EU stane iza svojih vrednosti, umesto što podržava autokratu Vučića
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih

Krivična prijava protiv desetočlane kriminalne grupe, sumnja se da su protivpravno pribavili 19 miliona dinara
RTS pre 2 satajoš 22 povezane