Povezane vesti
Šok u programu uživo! Hrvatica priznala kako je došla do penzije: Dala sam pi*ke pa su mi to sredili! (video)
Kurir 03.09.2018
Snimak sa Radio Sljemena ovih je dana postala pravi hit. Naime, voditeljka Ana Lacković Varga je, ispunjavajući muzičku želju jednoj slušateljki, malo je porazovarala sa njom i pitala je da li radi. "Ja sam hvala Bogu već 11 godina u penziji", rekla je… »
Kakav blam, i to u programu uživo! Slušateljka priznala kako je došla do penzije. "Neću biti prosta, ali dala sam pi*ke"…
Telegraf 03.09.2018
Kolege s "Radio Sljemena" otkrili su da se radi o autetičnom snimku. Da radijski program uživo uvek može da nas iznenadi dokazala je i slušateljka "Radio Sljemena". U razgovoru s radijskom voditeljkom mlaada slušateljka otkrila da je već 11 godina u… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Sve strane gube strpljenje u pregovorima o NIS-u, Srbija uradila sve što je do nje
Insajder pre 1 satjoš 94 povezane
(Mapa) Ovo je tačna lokacija jakog zemljotresa. Da li je ovo uvod u još jači na drugoj lokaciji i šta dalje sledi? Naš stručnjak objašnjava.
Blic pre 16 minutajoš 43 povezane
RHMZ izdao nova hitna upozorenja: U naredna dva sata kiša u Beogradu, na jugu Srbije pljuskovi, grmljavina i grad
NIN pre 56 minutajoš 53 povezane
Vučić: Portal za prijavljivanje loših funkcionera biće otvoren ove sedmice
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Obeleženo 20 meseci od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „16 mrtvih, 0 odgovornih“
Danas pre 3 satajoš 22 povezane