Povezane vesti
Uz njenu podršku Kija je dotakla zvezde! Sada Ceca ima novog omiljenog zadrugara! Da li je on novi pobednik? (foto)
Kurir 03.09.2018
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dala je Mirku Gavriću potpunu podršku pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga 2". Pevač i producent Mirko Gavrić pohvalio se fanovima fotografijom sa Cecom, te je na društvenoj mreži Instagram napisao… »
Iako Karleuša ne podržava rijalitije, on ju je pozvao da stane uz njega! Savo Perović pred ulazak u Zadrugu 2 otkriva svoju…
Telegraf 03.09.2018
Zvezda Granda očekuje ludilo u Zadruzi, a spreman je i da publici priredi neviđeni šou. Najpopularniji rijaliti na našim prostorima Zadruga 2 počinje 6. septembra, a kako su mnogi učesnici već poznati očekuje se pravo ludilo. Starlete, sudije, kik… »
Kija joj je bila favorit, a sada Ceca ima novog omiljenog zadrugara! Da li će on biti novi pobednik u ovom rijalitiju? (foto)
Telegraf 03.09.2018
Pevačica je pred sam početak Zadruge 2 pružila podršku jednom učesniku. Budući učesnik Zadruge 2, pevač i producent Mirko Gavrić pred sam ulazak u rijaliti objavio je sliku sa jednom od naših najpopularnijih folk pevačica Cecom Ražnatović i… »
Vesti dana »

Za danas zakazan susret Marte Kos sa opozicijom a nakon toga i sa vladajućom koalicijom
RTV pre 2 satajoš 4 povezane

(Mape) stiže totalni obrt! Nakon vrelog Prvog maja, Srbija na udaru žestokog zahlađenja: Spremite se, biće ledeno, zna se i tačan datum
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Kako su pape iz Afrike promenile hrišćanstvo i poklonile Dan zaljubljenih
BBC News pre 19 minutajoš 4 povezane