Povezane vesti
I Ornela Muti bi da bude ruskinja: Ja sam stanovnik Rusije, imam ruske korene i želim i državljanstvo!
Kurir 04.09.2018
Italijanska glumica Ornela Muti ispričala je novinarima o svojim ruskim korenima i priznala da želi da dobije rusko državljanstvo. "Ja sam stanovnik Rusije, registrovana u Moskvi. Nemam državljanstvo, ali dolazim ovde što češće mogu. Volela bih da imam… »
Italijanska seks bomba želi rusko državljanstvo
Vesti online 04.09.2018
Italijanska glumica Ornela Muti ispričala je novinarima o svojim ruskim korenima i priznala da želi da dobije rusko državljanstvo. - Ja sam stanovnik Rusije, registrovana u Moskvi. Nemam državljanstvo, ali dolazim ovde što češće mogu. Volela bih da imam… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 30 povezanih

Policija uhapsila u Mionici osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca
Beta pre 35 minutajoš 28 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 26 povezanih

"Sastanak da, Moskva ne": Zelenski: Spremni smo za susret sa Putinom, Amerika mora da reaguje ako Rusi nisu
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane