Повезане вести

Мали: Укидање закона о смањењу пензија до 1. октобра

Мали: Укидање закона о смањењу пензија до 1. октобра

Глас Америке 04.09.2018
Министар финансија Србије Синиша Мали најавио је да ће у наредне две до три недеље, а најкасније до 1. октобра, бити укинут Закон о привременом умањењу пензија. Како је објаснио Мали, на данашњем састанку у Београду са… »
Мали: Ослободићемо послодавце плаћања доприноса за Националну службу запошљавање

Мали: Ослободићемо послодавце плаћања доприноса за Националну службу запошљавање

Радио 021 04.09.2018
Министар финансија Синиша Мали најавио је данас да ће ресорно министарство врло брзо изаћи са предлогом о укидању доприноса за Националну службу за запошљавање од 0,75 одсто коју плаћају послодавци. Мали каже да постоје три… »
Мали: До 1. октобра најкасније укидање закона о смањењу пензија

Мали: До 1. октобра најкасније укидање закона о смањењу пензија

РТС 04.09.2018
Најкасније до 1. октобра биће укинут Закон о привременом умањењу пензија, а после тога исто чека и Закон о привременом смањењу зарада у јавном сектору, најављује министар финансија. За јесен се планира и доношење пакета… »
Мали: Представићемо све измене закона о порезу, ако направим грешку, обесите ме на Теразијама

Мали: Представићемо све измене закона о порезу, ако направим грешку, обесите ме на Теразијама

Блиц 04.09.2018
Ускоро ћемо јавно представити све измене пореских закона. Добили смо више инциијатива о измени закона о порезу на имовину, добит, доходак грађана и социјалне доприносе. Ако будем направио неку грешку, обесите ме на Теразијама -… »
Мали: Ове или следеће недеље коначна одлука о повећању пензија

Мали: Ове или следеће недеље коначна одлука о повећању пензија

Нова економија 04.09.2018
Министар финансија Синиша Мали рекао је да почиње разговоре с представницима ММФ о повећању пензија и укидању закона којим су смањене. Он је новинарима, после разговора с члановима Америчке привредне коморе у Србији, рекао да… »
Мали: Смањићемо пореска оптерећења на зараде

Мали: Смањићемо пореска оптерећења на зараде

Н1 Инфо 04.09.2018
Министар финансија Синиша Мали изјавио је да Влада Србије припрема измене неколико финансијских закона и да ће у октобру усвојити Предлог закона о накнадама којим ће неке од накнада бити укинуте. "То ће допринети бољем пословном… »
Министар Мали: Обесите ме на Теразијама ако...

Министар Мали: Обесите ме на Теразијама ако...

Мондо 04.09.2018
Држава ће се одрећи пара од доприноса које послодавци уплаћују на име накнаде Националној служби за запошљавање. Реформа пореског система се захуктава, биће готова до 2021. али грађани већ сада могу да очекују бољи животни… »
Мали: Мисија ММФ 20. септембра

Мали: Мисија ММФ 20. септембра

Данас 04.09.2018
Делегација Међународног монетарног фонда са Џејмсом Руфом на челу доћи ће у Србију највероватније 20. септембра, најавио је данас министар финансија Србије Синиша Мали и истакао да ће једна од тема бити повећање пензија. Мали… »
Смањићемо порез на зараде и укинути допринос за незапосленост

Смањићемо порез на зараде и укинути допринос за незапосленост

Нова економија 04.09.2018
Синиша Мали: Министар финансија Синиша Мали изјавио је да ће Влада Србије у октобру усвојити Предлог закона о накнадама и додао да ће неке од накнада бити укинуте. "То ће допринети бољем пословном окружењу", рекао је Мали у… »
Министарство финансија ускоро излази са предлогом: Ослободићемо послодавце плаћања доприноса за нсз

Министарство финансија ускоро излази са предлогом: Ослободићемо послодавце плаћања доприноса за нсз

Курир 04.09.2018
БЕОГРАД - Министар финансија Синиша Мали најавио је данас да ће ресорно министартво врло брзо изаћи са предлогом о укидању доприноса за Националну службу за запошљавање од 0,75 одсто коју плаћају послодавци јер је циљ државе… »

Вести дана »