Povezane vesti
Tramp uputio oštro upozorenje Asadu i njegovim saveznicima: Hemisjki napad na Idlib dovešće do nove odmazde Zapada
Telegraf 04.09.2018
Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je danas da su ruski vojni avioni nastavili sa vazdušnim udarima na sirijsku pobunjeničku pokrajinu Idlib nakon zatišja koje je trajalo 22 dana. Predsednik SAD Donald Tramp poručio je sirijskom… »
Tramp upozorio na moguću humanitarnu tragediju u Idlibu
Slobodna Evropa 04.09.2018
Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp (Trump) je upozorio Siriju protiv ofanzive u provinciji Idlib, poslednjoj koju i dalje drže pobunjenici, rekavši da bi takva operacija mogla da izazove "humanitarnu tragediju". "Predsednik Sirije Bašar el-Asad… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana