Повезане вести
Боаћи по повратку у Звезду: Ново поглавље, гладан сам голова
Вечерње новости 04.09.2018
Желим поново овде да се докажем, осећам се као млад фудбалер. Људи ме овде воле, сви ме лепо прихватају и то је један од разлога мог повратка – рекао је нападач. ВРАТИО се Звездин бомбардер, Лига шампиона може да почне. Ведар… »
Боаћи: Вратио бих се и да не играмо Лигу шампиона
Политика 04.09.2018
После шест месеци проведених у Кини Ричмонд Боаћи се вратио у Црвену звезду у трансферу вредном 1,5 милиона евра. Нападач, који је на 48 мечева постигао 39 погодака за „црвено-беле”, потписао је трогодишњи уговор. – Даћу све од… »
Боаћи: Дошао бих и да не играмо Лигу шампиона
Н1 Инфо 04.09.2018
Нападач из Гане Ричмонд Боаћи се после шест месеци проведених у Кини вратио у Црвену звезду и по други пут задужио црвено-бели дрес. Ричмонд Боаћи је имао сјајну 2017. годину у Београду, а после само шест месеци Ђијангсу Сунингу… »
Боаћи о томе како је хтео да поломи даљински, ево и који број ће носити у Звезди
Спортске.нет 04.09.2018
Нови фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је данас да је срећан што се вратио у тај клуб и да ће дати све од себе да настави да постиже голове. Нови фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је данас да је срећан што се… »
Боаћи поново на Маракани: После Салцбурга сам хтео да поломим даљински од среће
Моззарт спорт 04.09.2018
„Ови момци су лавови“, поручио нови-стари нападач црвено-белих. Дочекао је Ричмонд Боаћи да се врати у Црвену звезду, дочекала је и Црвена звезда голгетера од класе. Шест месеци је репрезентативац Гане провео у Кини, али се… »
Боаћи опет Звездин: "Хтео сам да сломим даљински"
Мондо 04.09.2018
Црвено-бели представили свог новог-старог центарфора. "Боравак у Кини није корак уназад. Спреман сам да играм за сат времена": ФК Црвена звезда промовисао је сва три појачања која је довео у петак, у минут пре поноћи. Горан… »
Стигао миљеник звездаша: Боаћи са новом фризуром изабрао и нови број – ‘Умало нисам поломио даљински!’ (фото)
Хот спорт 04.09.2018
Последње појачање Црвене звезде, које је завршено у ‘минут до 12’ 31. августа, јесте љубимац навијача Ричмонд Боаћи. Као што је ХотСпорт најавио јуче, репрезентативац Гане је стигао јутрос летом из Кине и у подне је промовисан… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
Политика пре 22 минутајош 24 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 17 минутајош 17 повезаних
Навала на шалтере за легализацију: Првог дана поднето више од 19.000 захтева
Курир пре 1 минутјош 15 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 2 минутајош 14 повезаних
Српска православна црква и верници данас обележавају Преподобног Алимпија Столпника: Подвиг који је надилазио границе људског Преподобни Алимпије Столпник
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 11 повезаних