Povezane vesti
Boaći po povratku u Zvezdu: Novo poglavlje, gladan sam golova
Večernje novosti 04.09.2018
Želim ponovo ovde da se dokažem, osećam se kao mlad fudbaler. Ljudi me ovde vole, svi me lepo prihvataju i to je jedan od razloga mog povratka – rekao je napadač. VRATIO se Zvezdin bombarder, Liga šampiona može da počne. Vedar, pozitovan i nasmejan… »
Boaći: Vratio bih se i da ne igramo Ligu šampiona
Politika 04.09.2018
Posle šest meseci provedenih u Kini Ričmond Boaći se vratio u Crvenu zvezdu u transferu vrednom 1,5 miliona evra. Napadač, koji je na 48 mečeva postigao 39 pogodaka za „crveno-bele”, potpisao je trogodišnji ugovor. – Daću sve od sebe da igram na najvišem… »
Boaći: Došao bih i da ne igramo Ligu šampiona
N1 Info 04.09.2018
Napadač iz Gane Ričmond Boaći se posle šest meseci provedenih u Kini vratio u Crvenu zvezdu i po drugi put zadužio crveno-beli dres. Ričmond Boaći je imao sjajnu 2017. godinu u Beogradu, a posle samo šest meseci Đijangsu Suningu se vratio, pa će sada sa… »
Boaći o tome kako je hteo da polomi daljinski, evo i koji broj će nositi u Zvezdi
Sportske.net 04.09.2018
Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da je srećan što se vratio u taj klub i da će dati sve od sebe da nastavi da postiže golove. Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da je srećan što se vratio u taj klub i da će… »
Boaći ponovo na Marakani: Posle Salcburga sam hteo da polomim daljinski od sreće
Mozzart sport 04.09.2018
„Ovi momci su lavovi“, poručio novi-stari napadač crveno-belih. Dočekao je Ričmond Boaći da se vrati u Crvenu zvezdu, dočekala je i Crvena zvezda golgetera od klase. Šest meseci je reprezentativac Gane proveo u Kini, ali se ekspresno vratio u klub koji… »
Boaći opet Zvezdin: "Hteo sam da slomim daljinski"
Mondo 04.09.2018
Crveno-beli predstavili svog novog-starog centarfora. "Boravak u Kini nije korak unazad. Spreman sam da igram za sat vremena": FK Crvena zvezda promovisao je sva tri pojačanja koja je doveo u petak, u minut pre ponoći. Goran Čaušić, povratnik u klub… »
Stigao miljenik zvezdaša: Boaći sa novom frizurom izabrao i novi broj – ‘Umalo nisam polomio daljinski!’ (foto)
Hot sport 04.09.2018
Poslednje pojačanje Crvene zvezde, koje je završeno u ‘minut do 12’ 31. avgusta, jeste ljubimac navijača Ričmond Boaći. Kao što je HotSport najavio juče, reprezentativac Gane je stigao jutros letom iz Kine i u podne je promovisan na stadionu ‘Rajko… »
Vesti dana »
„Novcem ću upravljati kao predsednik, u korist naroda“: Tramp najavio plaćene isporuke venecuelanske nafte
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
U Hramu Svetog Save počela božićna liturgija koju služi patrijarh srpski Porfirije
Euronews pre 25 minutajoš 20 povezanih
Avioni jutros lete normalno sa "Nikole Tesle", kašnjenja pojedinačna
Blic pre 40 minutajoš 19 povezanih
Kada je prelomljen meč u "Pioniru"? Tri čoveka koja moraju biti u stanju da vide
Sportske.net pre 1 satjoš 25 povezanih