Povezane vesti

Boaći po povratku u Zvezdu: Novo poglavlje, gladan sam golova

Boaći po povratku u Zvezdu: Novo poglavlje, gladan sam golova

Večernje novosti 04.09.2018
Želim ponovo ovde da se dokažem, osećam se kao mlad fudbaler. Ljudi me ovde vole, svi me lepo prihvataju i to je jedan od razloga mog povratka – rekao je napadač. VRATIO se Zvezdin bombarder, Liga šampiona može da počne. Vedar, pozitovan i… »
Boaći: Vratio bih se i da ne igramo Ligu šampiona

Boaći: Vratio bih se i da ne igramo Ligu šampiona

Politika 04.09.2018
Posle šest meseci provedenih u Kini Ričmond Boaći se vratio u Crvenu zvezdu u transferu vrednom 1,5 miliona evra. Napadač, koji je na 48 mečeva postigao 39 pogodaka za „crveno-bele”, potpisao je trogodišnji ugovor. – Daću sve od sebe da igram… »
Boaći: Došao bih i da ne igramo Ligu šampiona

Boaći: Došao bih i da ne igramo Ligu šampiona

N1 Info 04.09.2018
Napadač iz Gane Ričmond Boaći se posle šest meseci provedenih u Kini vratio u Crvenu zvezdu i po drugi put zadužio crveno-beli dres. Ričmond Boaći je imao sjajnu 2017. godinu u Beogradu, a posle samo šest meseci Đijangsu Suningu se vratio, pa će… »
Boaći ponovo na Marakani: Posle Salcburga sam hteo da polomim daljinski od sreće

Boaći ponovo na Marakani: Posle Salcburga sam hteo da polomim daljinski od sreće

Mozzart sport 04.09.2018
„Ovi momci su lavovi“, poručio novi-stari napadač crveno-belih. Dočekao je Ričmond Boaći da se vrati u Crvenu zvezdu, dočekala je i Crvena zvezda golgetera od klase. Šest meseci je reprezentativac Gane proveo u Kini, ali se ekspresno vratio u… »
Boaći o tome kako je hteo da polomi daljinski, evo i koji broj će nositi u Zvezdi

Boaći o tome kako je hteo da polomi daljinski, evo i koji broj će nositi u Zvezdi

Sportske.net 04.09.2018
Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da je srećan što se vratio u taj klub i da će dati sve od sebe da nastavi da postiže golove. Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da je srećan što se vratio u taj klub… »
Boaći opet Zvezdin: "Hteo sam da slomim daljinski"

Boaći opet Zvezdin: "Hteo sam da slomim daljinski"

Mondo 04.09.2018
Crveno-beli predstavili svog novog-starog centarfora. "Boravak u Kini nije korak unazad. Spreman sam da igram za sat vremena": FK Crvena zvezda promovisao je sva tri pojačanja koja je doveo u petak, u minut pre ponoći. Goran Čaušić, povratnik u klub… »
Stigao miljenik zvezdaša: Boaći sa novom frizurom izabrao i novi broj – ‘Umalo nisam polomio daljinski!’ (foto)

Stigao miljenik zvezdaša: Boaći sa novom frizurom izabrao i novi broj – ‘Umalo nisam polomio daljinski!’ (foto)

Hot sport 04.09.2018
Poslednje pojačanje Crvene zvezde, koje je završeno u ‘minut do 12’ 31. avgusta, jeste ljubimac navijača Ričmond Boaći. Kao što je HotSport najavio juče, reprezentativac Gane je stigao jutros letom iz Kine i u podne je promovisan na stadionu… »

Vesti dana »