Povezane vesti
"Podaviću vas k'o piliće": Muškarac pretio Sanaderovoj ćerki na Instagramu, bivši premijer podneo prijavu
Telegraf 04.09.2018
Osumnjičeni je Petri Sanader poslao dve poruke sa svog Instagram profila. Ivo Sanader podneo je krivičnu prijavu policiji u Crikvenici zbog pretnji njegovoj ćerki Petri na Instagramu. Prijavio je 36-godišnjeg Crikveničanina jer je u vremenskom… »
Bivša premijerka Hrvatske progovorila o svom tužnom prvom danu škole: "Rugali su mi se što nemam oca i tukli me" (foto)
Telegraf 04.09.2018
Iako su se vremena promenila, deca su i danas veoma okrutna. Nekadašnja premijerka Hrvatske Jadranka Kosor u ponedeljak se na Tviteru prisetila svog prvog dana škole, a njena priča rastužila je mnoge koji je prate na toj društvenoj mreži. - Moj prvi… »
Crikveničanin pretio sanaderovoj ćerki: Dugo te pratim, policija ne može da te zaštiti od mene. Baciću ti 6 bombi nakuću…
Kurir 04.09.2018
Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader podneo je krivičnu prijavu protiv V.L. (36) iz Crkivnice zato što je stravično pretio njegovoj ćerki Petri. "Pozdravi se sa sestrom i materom. Podaviću vas ko piliće. Celu familiju ću ti pobiti. Celo selo… »
Vesti dana »
Ruski protivvazdušni sistemi oborili 15 ukrajinskih dronova iznad tri ruska regiona
Vesti online pre 1 satjoš 11 povezanih
Vučević: Nema šta da se krije, dodatna dokumentacija o padu nadstrešnice biće vrlo brzo objavljena
Sputnik pre 51 minutajoš 12 povezanih
Bačen molotovljev koktel ispred kuće odbornika Srpske liste: Izgoreo automobil, Srpska lista kaže da je ovo bez sumnje politički motivisan napad
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Okupljaju se banatski poljoprivrednici u Banatskom Novom Selu, deset traktora ide u Beograd
Danas pre 45 minutajoš 6 povezanih