Повезане вести

"Подавићу вас к'о пилиће": Мушкарац претио Санадеровој ћерки на Инстаграму, бивши премијер поднео пријаву

"Подавићу вас к'о пилиће": Мушкарац претио Санадеровој ћерки на Инстаграму, бивши премијер поднео пријаву

Телеграф 04.09.2018
Осумњичени је Петри Санадер послао две поруке са свог Инстаграм профила. Иво Санадер поднео је кривичну пријаву полицији у Цриквеници због претњи његовој ћерки Петри на Инстаграму. Пријавио је 36-годишњег Цриквеничанина јер… »
Бивша премијерка Хрватске проговорила о свом тужном првом дану школе: "Ругали су ми се што немам оца и тукли ме" (фото)

Бивша премијерка Хрватске проговорила о свом тужном првом дану школе: "Ругали су ми се што немам оца и тукли ме" (фото)

Телеграф 04.09.2018
Иако су се времена променила, деца су и данас веома окрутна. Некадашња премијерка Хрватске Јадранка Косор у понедељак се на Твитеру присетила свог првог дана школе, а њена прича растужила је многе који је прате на тој… »
Цриквеничанин претио санадеровој ћерки: Дуго те пратим, полиција не може да те заштити од мене. Бацићу ти 6 бомби накућу…

Цриквеничанин претио санадеровој ћерки: Дуго те пратим, полиција не може да те заштити од мене. Бацићу ти 6 бомби накућу…

Курир 04.09.2018
Бивши премијер Хрватске Иво Санадер поднео је кривичну пријаву против В.Л. (36) из Цркивнице зато што је стравично претио његовој ћерки Петри. "Поздрави се са сестром и матером. Подавићу вас ко пилиће. Целу фамилију ћу ти… »

Вести дана »