Povezane vesti

Erik jirka: Kada sam kročio na Marakanu osećaj je bio neverovatan!

Erik jirka: Kada sam kročio na Marakanu osećaj je bio neverovatan!

Hot sport 04.09.2018
Crvena zvezda predstavila je danas prvo pojačanje u januaru sledeće godine, a reč je o Slovaku Eriku Jirki. Posle plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezda gleda unapred. Zbog toga je već dovela prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a… »
Jirka potpisao ZA zvezdu: Dobio sam šansu koja se retko kome ukaže

Jirka potpisao ZA zvezdu: Dobio sam šansu koja se retko kome ukaže

Večernje novosti 04.09.2018
Srećan sam što sam potpisao ugovor sa ovako velikim klubom. Osećaj kada sam kročio na teren je bio neverovatan - priča slovački fudbaler. Slovački fudbaler Erik Jirka rekao je danas da je ugovor sa Crvenom zvezdom šansa koja se retko kome ukaže… »
Zvanično - "Crveno-beli" rade punom parom, još jedan potpis u Zvezdi!

Zvanično - "Crveno-beli" rade punom parom, još jedan potpis u Zvezdi!

Sportske.net 04.09.2018
Ozvaničeno novo pojačanje. Crvena zvezda danas je ozvaničila potpisivanje ugovora sa fudbalerom Spartaka iz Trnave Erikom Jirkom. Ovdašnja javnost je mogla da se upozna sa kvalitetima talentovanog krilnog igrača, kroz dvomeč prvaka Srbije i… »
Jirka i zvanično: Malo je stadiona poput Marakane, dobio sam šansu koja se retko ukazuje

Jirka i zvanično: Malo je stadiona poput Marakane, dobio sam šansu koja se retko ukazuje

Mozzart sport 04.09.2018
„Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom velike tradicije“, kaže brzonogi Slovak. Crvena zvezda i je i zvanično objavila. Erik Jirka je novi igrač Crvene zvezde, a četvorogodišnji ugovor će stupiti na snagu u januaru… »
Jirka o Zvezdi: Šansa koja se malo kome ukaže

Jirka o Zvezdi: Šansa koja se malo kome ukaže

Mondo 04.09.2018
Crveno-beli ozvaničili saradnju sa slovačkim fudbalerom. Foto: MN Press Dobre partije protiv Crvene zvezde preporučile su 20-godišnje krilo Spartaka iz Trnave, Erika Jirku, upravo Crvenoj zvezdi. Mladi fudbaler i zvanično je novi član crveno-belih… »

Vesti dana »