Повезане вести

Ерик јирка: Када сам крочио на Маракану осећај је био невероватан!

Ерик јирка: Када сам крочио на Маракану осећај је био невероватан!

Хот спорт 04.09.2018
Црвена звезда представила је данас прво појачање у јануару следеће године, а реч је о Словаку Ерику Јирки. После пласмана у групну фазу Лиге шампиона, Црвена звезда гледа унапред. Због тога је већ довела прво појачање у зимском… »
Јирка потписао ЗА звезду: Добио сам шансу која се ретко коме укаже

Јирка потписао ЗА звезду: Добио сам шансу која се ретко коме укаже

Вечерње новости 04.09.2018
Срећан сам што сам потписао уговор са овако великим клубом. Осећај када сам крочио на терен је био невероватан - прича словачки фудбалер. Словачки фудбалер Ерик Јирка рекао је данас да је уговор са Црвеном звездом шанса која се… »
Званично - "Црвено-бели" раде пуном паром, још један потпис у Звезди!

Званично - "Црвено-бели" раде пуном паром, још један потпис у Звезди!

Спортске.нет 04.09.2018
Озваничено ново појачање. Црвена звезда данас је озваничила потписивање уговора са фудбалером Спартака из Трнаве Ериком Јирком. Овдашња јавност је могла да се упозна са квалитетима талентованог крилног играча, кроз двомеч… »
Јирка и званично: Мало је стадиона попут Маракане, добио сам шансу која се ретко указује

Јирка и званично: Мало је стадиона попут Маракане, добио сам шансу која се ретко указује

Моззарт спорт 04.09.2018
„Срећан сам што сам потписао уговор са Црвеном звездом, клубом велике традиције“, каже брзоноги Словак. Црвена звезда и је и званично објавила. Ерик Јирка је нови играч Црвене звезде, а четворогодишњи уговор ће ступити на снагу… »
Јирка о Звезди: Шанса која се мало коме укаже

Јирка о Звезди: Шанса која се мало коме укаже

Мондо 04.09.2018
Црвено-бели озваничили сарадњу са словачким фудбалером. Фото: МН Пресс Добре партије против Црвене звезде препоручиле су 20-годишње крило Спартака из Трнаве, Ерика Јирку, управо Црвеној звезди. Млади фудбалер и званично је нови… »

Вести дана »