Povezane vesti

Kakvo iznenađenje: Luna Đogani pred "Zadrugu 2" Gagiju kupila automobil od 25.000 evra (video)

Kakvo iznenađenje: Luna Đogani pred "Zadrugu 2" Gagiju kupila automobil od 25.000 evra (video)

Blic 04.09.2018
Učesnica "Zadruge 2" Luna Đogani je pred sam početak rijalitija iznenadila oca Gagija Đoganija, i kupila mu automobil "golf" sedmicu za kojeg je iskeširala oko 25.000 evra! "I usrećila sam najbitnijeg muškarca u mom životu. Volim te i neka je sa… »
Luna častila Gagija kolima od 25.000 evra! (video)

Luna častila Gagija kolima od 25.000 evra! (video)

Telegraf 04.09.2018
- I usrećila sam najbitnijeg muškarca u mom životu. Volim te i neka je sa srećom - poručila je Luna. Luna Đogani debelo je naplatila svoje učešće u Zadruzi 2, a koliko joj se isplatilo to da prihvati ponudu da ponovo uđe u rijaliti govori i… »
Luna Đogani dala 25.000 evra za besnu igračku: Ovim je blogerka usrećila najbitnijeg muškarca u svom životu! (video)

Luna Đogani dala 25.000 evra za besnu igračku: Ovim je blogerka usrećila najbitnijeg muškarca u svom životu! (video)

Kurir 04.09.2018
Otkako je Luna Đogani izašla iz Zadruge, gde je zaradila veliku količinu novca i počela da zarađuje na Instagramu, postale je veoma darežljiva prema svojim najbližima. Blogerka je najpre mamu Anabelu odvela u Istanbul, a kada se vratila obradovala… »
Luna Đogani častila najbitnijeg muškarca u svom životu!

Luna Đogani častila najbitnijeg muškarca u svom životu!

Svet plus 04.09.2018
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" ponovo želi da okuša svoju sreću u "Beloj kući", a pre ulaska Luna Đogani častila je najbitnijeg muškarca u svom životu i to veoma vrednim poklonom. Luna Đogani je izgleda dobro naplatila svoje učešće u… »

Vesti dana »