Povezane vesti
Kakvo iznenađenje: Luna Đogani pred "Zadrugu 2" Gagiju kupila automobil od 25.000 evra (video)
Blic 04.09.2018
Učesnica "Zadruge 2" Luna Đogani je pred sam početak rijalitija iznenadila oca Gagija Đoganija, i kupila mu automobil "golf" sedmicu za kojeg je iskeširala oko 25.000 evra! "I usrećila sam najbitnijeg muškarca u mom životu. Volim te i neka je sa srećom"… »
Luna častila Gagija kolima od 25.000 evra! (video)
Telegraf 04.09.2018
- I usrećila sam najbitnijeg muškarca u mom životu. Volim te i neka je sa srećom - poručila je Luna. Luna Đogani debelo je naplatila svoje učešće u Zadruzi 2, a koliko joj se isplatilo to da prihvati ponudu da ponovo uđe u rijaliti govori i činjenica da… »
Luna Đogani dala 25.000 evra za besnu igračku: Ovim je blogerka usrećila najbitnijeg muškarca u svom životu! (video)
Kurir 04.09.2018
Otkako je Luna Đogani izašla iz Zadruge, gde je zaradila veliku količinu novca i počela da zarađuje na Instagramu, postale je veoma darežljiva prema svojim najbližima. Blogerka je najpre mamu Anabelu odvela u Istanbul, a kada se vratila obradovala je… »
Vesti dana »
Rajaner za Insajder povodom incidenta u Solunu: Avion se vratio kada je prozor ispao iz ležišta, jedan putnik dobio medicinsku pomoć
Insajder pre 6 minutajoš 32 povezane
Gorivo opet poskupelo: Nove cene dizela i benzina koje će važiti do 17. jula
Danas pre 16 minutajoš 27 povezanih
Alarm za svetsko tržište nafte! Rat između Irana i SAD menja prognoze, potražnja prvi put pada od 2020. godine
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 11. jul: Sunčano pre podne, popodne mogući pljuskovi
Serbian News Media pre 26 minutajoš 33 povezane
Cene goriva u Srbiji: Benzin i dizel skuplji za po jedan dinar po litru
Serbian News Media pre 11 minutajoš 22 povezane