Povezane vesti
Željko Mitrović: Od 1389. godine nam ide nizbrdo, ali od Zadruge 2 kreće renesansa (foto) (video)
Telegraf 04.09.2018
- Izgleda impresivno i mislim da je to veoma značajno, zato što je to moja velika inspiracija i moj veliki idol - rekao je prvi čovek televizije "Pink" Do početka, prema mišljenju mnogih stručnjaka, najimpresivnijeg projekta ne samo u Evropi, već i u… »
Mitrović u zadruzi podigao statuu svog idola: Osvanuo Mediči dvostruko veći od onog u Firenci! (foto, video)
Kurir 04.09.2018
Nova sezona "Zadruge" počinje za samo dva dana, te se poslednje pripreme u kompleksu u Šimanovcima privode kraju. Nakon što je završena izgradnja najlepše građevine u ovom delu Evrope, palate Milenije, Željko Mitrović otkrio je da je danas u kompleksu… »
Vesti dana »

(Uznemirujući video) granatirali kameru u bolnici, pobili 20 ljudi, među kojima i pet novinara Oglasila se Izraelska vojska, evo šta su saopštili
Dnevnik pre 11 minutajoš 37 povezanih

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 1 minutjoš 33 povezane

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 17 minutajoš 20 povezanih

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 62 povezane