Povezane vesti
Željko Mitrović: Od 1389. godine nam ide nizbrdo, ali od Zadruge 2 kreće renesansa (foto) (video)
Telegraf 04.09.2018
- Izgleda impresivno i mislim da je to veoma značajno, zato što je to moja velika inspiracija i moj veliki idol - rekao je prvi čovek televizije "Pink" Do početka, prema mišljenju mnogih stručnjaka, najimpresivnijeg projekta ne samo u Evropi, već i… »
Mitrović u zadruzi podigao statuu svog idola: Osvanuo Mediči dvostruko veći od onog u Firenci! (foto, video)
Kurir 04.09.2018
Nova sezona "Zadruge" počinje za samo dva dana, te se poslednje pripreme u kompleksu u Šimanovcima privode kraju. Nakon što je završena izgradnja najlepše građevine u ovom delu Evrope, palate Milenije, Željko Mitrović otkrio je da je danas u… »
Vesti dana »
Ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović! Mali Aleksandar izašao na binu, a niko ga nije video, ovako je uživao
Kurir pre 6 minutajoš 14 povezanih
AMSS: Pojačan saobraćaj na svim pravcima, opreznija vožnja zbog padavina
Euronews pre 36 minutajoš 8 povezanih
Detalji jezive nesreće u Paraćinu, ima mrtvih: Vozila uništena do neprepoznatljivosti, prizori su potresni
Telegraf pre 5 minutajoš 8 povezanih
Tramp ukida sva ograničenja proizvodnje energije i zabranu izvoza gasa koju je uveo Bajden
Blic pre 3 satajoš 2 povezane