Povezane vesti
Hvala ti što si mi ulepšao poslednje dane na slobodi... Luna pred ulazak u Zadrugu poslala javnu emotivnu poruku Gastozu (foto)…
Telegraf 04.09.2018
- Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla - napisala je između ostalog Luna. Lunu Đogani gledaćemo u drugom serijalu rijaliti "Zadruga", a 2 dana pred odlazak u Šimanovce, blogerka je poslala emotivnu javnu poruku Nenadu… »
Dok zadrugari ulaze u karantin Luna sa njim putuje svetom: Blogerka nije otišla u izolaciju, a evo od koga se ne odvaja…
Kurir 04.09.2018
Blogerka Luna Đogani provela je poslednja tri dana u Istanbulu, u društvu svoje majke Anabele Atijas i Nenada Marinkovića Gastoza. Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i… »
Vesti dana »

Jeziva scena na meču srpskog tenisera na US Openu! Brazilcu se slošilo, pa potezom zgrozio sve! Nije za one sa slabim stomakom! (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 38 povezanih

Studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu izbačeni iz zgrade: "Dekan zamenio bravu"
Radio 021 pre 48 minutajoš 10 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Povređen dečak u saobraćajnoj nezgodi u Kumodraškoj ulici
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih