Повезане вести
"Љубоморни на Луку нека умру у својој љубомори"
Н1 Инфо 05.09.2018
Везни фудбалер Барселоне и репрезентације Хрватске Иван Ракитић сматра да његов саиграч из националног тима Лука Модрић више него било ко други заслужује да освоји Златну лопту. Фудбалер Реал Мадрида недавно је добио награду за… »
Филипе Луис: "Ако нема Месија, онда није то то..."
Спортске.нет 05.09.2018
Свако има своје мишљење, а Бразилац је желео јавно то да каже. Много се прашине подигло око номинованих за најбољег играча на свету. Награду ће добити Кристијално Роналдо, Лука Модрић или Мо Салах, а по први пут након 12… »
"Освојио сам Мундијал, да ли је ФИФА приметила?"
Мондо 05.09.2018
Француз је у шоку испратио вест коју је објавила ФИФА. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Схаун Боттерилл ФИФА је ове недеље "скратила" избор за најбољег играча света на три кандидата и непријатно изненадила Антоана Гризмана. Један од… »
Гризман: Није ми јасан ФИФА избор без Француза
Политика 05.09.2018
ПАРИЗ – Голгетер мадридског Атлетика и репрезентације Француске Антоан Гризман критиковао је избор ФИФА да међу тројицом кандидата за најбољег фудбалера света нема ниједног из редова првака света са Мундијала у Русији и поручио… »
Гризман љут: "Заслужио сам да будем у избору!"
Спортске.нет 05.09.2018
Антоан Гризман није био баш задовољан када је сазнао да неће бити у избору за најбољег играча планете. Тројица играча су одабрана и за најбољег играча на планети конкурисаће Кристијано Роналдо, Мохамед Салах и Лука Модрић. Као… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана