Повезане вести
Укинут притвор Сари Видак, може у Београд
Дневник 05.09.2018
БЕОГРАД: Сари Видак, која је проглашена кривом за напад на судију которског Суда за прекршаје Јелену Станишић, укинут је притвор и она може у Београду да чека правоснажну пресуду, рекао је њен адвокат Ранко Шћекић. Сара Видак је… »
На слободи, али чека робију: Сара Видак осуђена на четири месеца затвора
Вечерње новости 05.09.2018
Београђанка Сара Видак (20) осуђена на четири месеца затвора због напада на прекршајног судију у Котору. Укинут јој притвор до правоснажности пресуде. У среду изашла из Спужа где је била 23 дана. БЕОГРАЂАНКА Сара Видак (20)… »
Сари Видак четири месеца затвора
Политика 05.09.2018
Студенткиња из Београда осуђена због напада на службено лице јер је суд поверовао да је у ходнику прекршајног суда повредила судију Јелену Станишић. – Притвор укинут до правоснажности пресуде. Подгорица – Двадесетогодишња… »
Сара на слободи до правоснажности пресуде: "Пресрећна сам што сам после 23 дана изашла из затвора"
Блиц 05.09.2018
Београђанка Сара Видак (20), која је данас пред Основним судом у Котору осуђена на четири месеца затвора због наводног напада на судију Прекршајног суда Јелену Станишић, нешто пре 16 сати пуштена је на слободу до правоснажности… »
Иживљавање црногорског правосуђа: Сара Видак осуђена на затворску казну због лажног напада на судију Јелену Станишић
Курир 05.09.2018
Которски Основни суд прогласио је данас Сару Видак кривом за напад на суткињу Јелену Станишић. Изречено јој је четири месеца затвора. Подсетимо она је претходно негирала кривицу. Како подносе подгоричке Вијести, Видак је одлуком… »
Сара Видак осуђена на четири месеца затвора због напада на судију
Пресс 05.09.2018
Сара Видак осуђена је данас на четири месеца затвора због напада на судију Јелену Станишић у Котору. Фото:Блиц Ову одлуку донео је Основни суд у Котору. Како подносе подгоричке Вијести, Видак је одлуком суда укинут притвор до… »
Наставак суђења Сари Видак Мајка: Судија је рекла "м'рш напоље", ухватила Сару, мене гурнула, а онда саму себе штипала
Пресс 05.09.2018
У Основном суду у Котору настављено је јутрос суђење Сари Видак из Београда коју Основно државно тужиластво Црне Горе терети за наводни физички напад на судију Суда за прекршаје у том граду, Јелену Станишић. Фото:Блиц Мајка… »
Мама, тешко ми је што сам кажњена овако, а нисам крива! Оливера Видак открила шта јој је поручила Сара која недужна робија у…
Курир 05.09.2018
Оливера Видак, мајка студенткиње из Београда Саре Видак којој је данас у Основном суду у Котору настављено суђење због оптужби да је 14. августа напала и лакше повредила судију Прекршајног суда Јелену Станишић, после сат и по… »
"Сара је у шоку, али се труди да издржи": Мајка и дечко посетили недужну Београђанку у затвору, забринути за њено здравље…
Блиц 05.09.2018
Београђанку Сару Видак (20), која је већ три недеље у спушкум притвору, а пред Основним судом у Котору оптужена је за напад на судткињу за прекршаје Јелену Станишић, јуче су први пут у затвору посетили мајка Оливера… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Трамп скептичан у погледу могућности да Украјина поврати окупиране територије
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Жељко Обрадовић о повреди Карлика Џонса: Не изгледа добро, али видећемо
Данас пре 3 сатајош 1 повезана