Povezane vesti

Ukinut pritvor Sari Vidak, može u Beograd

Dnevnik 05.09.2018
BEOGRAD: Sari Vidak, koja je proglašena krivom za napad na sudiju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić, ukinut je pritvor i ona može u Beogradu da čeka pravosnažnu presudu, rekao je njen advokat Ranko Šćekić. Sara Vidak je proglašena… »

Na slobodi, ali čeka robiju: Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora

Večernje novosti 05.09.2018
Beograđanka Sara Vidak (20) osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na prekršajnog sudiju u Kotoru. Ukinut joj pritvor do pravosnažnosti presude. U sredu izašla iz Spuža gde je bila 23 dana. BEOGRAĐANKA Sara Vidak (20) osuđena je u sredu na… »

Sari Vidak četiri meseca zatvora

Politika 05.09.2018
Studentkinja iz Beograda osuđena zbog napada na službeno lice jer je sud poverovao da je u hodniku prekršajnog suda povredila sudiju Jelenu Stanišić. – Pritvor ukinut do pravosnažnosti presude. Podgorica – Dvadesetogodišnja Beograđanka Sara… »

Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora u Crnoj Gori

Novi magazin 05.09.2018
Beograđanka Sara Vidak proglašena je krivom za napad na sutkinju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić. Sud joj je zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti osudio na kaznu zatvora od četiri meseca. Vidak je odlukom suda… »

Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora, ali može da napusti Crnu Goru

RTV 05.09.2018
KOTOR - Beograđanka Sara Vidak osuđena je na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju Jelenu Stanišić, odlučio je Sud u Kotoru, preneli su podgorički mediji. Sara Vidak je proglašena krivom zato što je, kako je obrazloženo, napala službeno… »

Nedužna srpkinja puštena iz crnogorskog pritvora! Sara Vidak za kurir: U šoku sam, ne mogu da verujem da sam posle 23 dana…

Kurir 05.09.2018
Beograđanka Sara Vidak (20), koja je danas pred Osnovnim sudom u Kotoru osuđena na četiri meseca zatvora zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, nešto pre 16 sati puštena je na slobodu do pravosnažnosti presude. -… »

Sara na slobodi do pravosnažnosti presude: "Presrećna sam što sam posle 23 dana izašla iz zatvora"

Blic 05.09.2018
Beograđanka Sara Vidak (20), koja je danas pred Osnovnim sudom u Kotoru osuđena na četiri meseca zatvora zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, nešto pre 16 sati puštena je na slobodu do pravosnažnosti presude. -… »

Advokat Sare Vidak za N1: Ukinut pritvor, može u Beograd

Danas 05.09.2018
Advokat Ranko Šćekić izjavio je za N1 da je Sari Vidak, koja je proglašena krivom za napad na sutkinju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić, ukinut pritvor i da ona može u Beogradu da čeka pravosnažnu presudu. „Sara Vidak je oglašena… »

Iživljavanje crnogorskog pravosuđa: Sara Vidak osuđena na zatvorsku kaznu zbog lažnog napada na sudiju Jelenu Stanišić

Kurir 05.09.2018
Kotorski Osnovni sud proglasio je danas Saru Vidak krivom za napad na sutkinju Jelenu Stanišić. Izrečeno joj je četiri meseca zatvora. Podsetimo ona je prethodno negirala krivicu. Kako podnose podgoričke Vijesti, Vidak je odlukom suda ukinut pritvor… »

Nastavak suđenja Sari Vidak Majka: Sudija je rekla "m'rš napolje", uhvatila Saru, mene gurnula, a onda samu sebe štipala

Press 05.09.2018
U Osnovnom sudu u Kotoru nastavljeno je jutros suđenje Sari Vidak iz Beograda koju Osnovno državno tužilastvo Crne Gore tereti za navodni fizički napad na sudiju Suda za prekršaje u tom gradu, Jelenu Stanišić. Foto:Blic Majka Sare Vidak, Olivera… »

Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju

Press 05.09.2018
Sara Vidak osuđena je danas na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju Jelenu Stanišić u Kotoru. Foto:Blic Ovu odluku doneo je Osnovni sud u Kotoru. Kako podnose podgoričke Vijesti, Vidak je odlukom suda ukinut pritvor do pravosnažnosti presude… »

Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju

Blic 05.09.2018
Sara Vidak osuđena je danas na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju Jelenu Stanišić u Kotoru. Ona je optužena za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Ovu odluku doneo je Osnovni sud u Kotoru. Kako podnose podgoričke… »

Kotor: Vidak osuđena na četiri meseca zatvora

Danas 05.09.2018
Beograđanka Sara Vidak proglašena je krivom za napad na sutkinja kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić. Sud ju je zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti osudio na kaznu zatvora od četiri meseca, javljaju Vijesti. Vidak je… »

Mama, teško mi je što sam kažnjena ovako, a nisam kriva! Olivera Vidak otkrila šta joj je poručila Sara koja nedužna…

Kurir 05.09.2018
Olivera Vidak, majka studentkinje iz Beograda Sare Vidak kojoj je danas u Osnovnom sudu u Kotoru nastavljeno suđenje zbog optužbi da je 14. avgusta napala i lakše povredila sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, posle sat i po vremena svedočenja… »

Nastavak suđenja Sari Vidak: Majka: Sudija je rekla "m'rš napolje", uhvatila Saru, mene gurnula, a onda samu sebe štipala

Blic 05.09.2018
U Osnovnom sudu u Kotoru nastavljeno je jutros suđenje Sari Vidak iz Beograda koju Osnovno državno tužilastvo Crne Gore tereti za navodni fizički napad na sudiju Suda za prekršaje u tom gradu, Jelenu Stanišić. Majka Sare Vidak, Olivera dala je… »

"Sara je u šoku, ali se trudi da izdrži": Majka i dečko posetili nedužnu Beograđanku u zatvoru, zabrinuti za njeno…

Blic 05.09.2018
Beograđanku Saru Vidak (20), koja je već tri nedelje u spuškum pritvoru, a pred Osnovnim sudom u Kotoru optužena je za napad na sudtkinju za prekršaje Jelenu Stanišić, juče su prvi put u zatvoru posetili majka Olivera Vidak-Kovačević i momak… »

Vesti dana »