Povezane vesti
Ivošević: Rijalitiji kod mene izazivaju povraćanje, ne priliči sudiji da bude tamo
Radio 021 05.09.2018
Bivši sudija Vrhovnog suda Srbije Zoran Ivošević oštro je osudio nameru sudije u penziji Snežane Ilić da uđe u rijaliti program "Zadruga 2" i dodao da to ne priliči sudiji i da ona time kompromituje profesiju. "Sudija mora da bude najpre pošten čovek… »
Bruka! Zoran Ivošević ogorčen namerom koleginice: Povraća mi se kad vidim sudiju u rijalitiju
Kurir 05.09.2018
Ne verujem da će ona odustati od rijalitija, jer da je takva, ona se ne bi tamo ni prijavila. A pošto se prijavila i pošto će dobiti nekakav honorar, onda će naravno da žrtvuje svoju prošlost da bi ušla u neku budućnost rijaliti zvezde. Zoran Ivošević… »
Vesti dana »
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 55 minutajoš 113 povezane
Tomas Tuhel pred duel sa Srbijom: „Susrešćemo se sa veoma patriotskom reprezentacijom Srbije!“
Hot sport pre 30 minutajoš 42 povezane
Niški studenti u blokadi pozvali na hitnu akciju zbog gostovanja Dejana Vuka Stankovića na NišTV
N1 Info pre 30 minutajoš 19 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat Srpske napredne stranke za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih