Povezane vesti
Mektić: Ne postoji razlog za prisluškivanje Dodika i Vučića
RTV 05.09.2018
SARAJEVO - Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić rekao je danas da ga je šef tajne službe BiH Osmah Mehmedagić uverio da ne postoji razlog zbog kojeg bi OSA prisluškivala predsednika RS i Srbije, Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, te da… »
Dačić: Republika Srpska i Srbi u BIH za Srbiju najvažniji
Dnevnik 05.09.2018
BANjA LUKA: Pitanje Republike Srpske i srpskog naroda u BiH za Srbiju je pitanje od nacionalnog značaja broj jedan, izjavio je danas u Banjaluci ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Za nas je pitanje Republike Srpske i položaja srpskog naroda u… »
Dačić o pozivu pacoliju da dođe u Banjaluku: On koristi svaku priliku da se negde pojavi, gde može da priča svoje priče... Ali…
Kurir 05.09.2018
BANJALUKA - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija nije mešala u dolazak šefa kosovske diplomatije Bedžeta Pacolija u Banjaluku, dok bi po oceni predsednika Republike Srpske Milorada Dodika njegov dolazak bio… »
Dodik: Vučić pokazao Ivaniću dokumente o prisluškivanju
Danas 05.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić srpskom članu Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću pokazao dokumente o prisluškivanju. „Ivanić je juče tražio da mu ja pokažem papire. Pokazao mu je Vučić u… »
Ivanić: Zadovoljan sam da Pacoli nije došao u Banjaluku
Dnevnik 05.09.2018
BANjALUKA: Član Predsedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić izjavio je danas da, što se njega tiče, uopšte nije nezadovoljan što šef kosovske diplomatije Bedžet Pacoli nije došao u Banjaluku na neformalni sastanak ministara inostranih poslova… »
Dačić: Pacoli je najglasniji uglavnom kada ja nisam tu
Blic 05.09.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da se ministarstvu na čijem je čelu niko nije obraćao u vezi sa dolaskom ministra inostranih poslova privremenih institucija u Prištini Bedžeta Pacolija u Banjaluku. On je, nakon sastanaka sa predsednikom… »
Dodik: Vučić pokazao Ivaniću naloge za prisluškivanje
Dnevnik 05.09.2018
BANjALUKA: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao srpskom članu Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću dokumente o prisluškivanju. "Ivanić je juče tražio da mu ja pokažem papire. Pokazao mu je… »
Vesti dana »
Raketni udar na Zaporožje; dronovi napali fabriku u ruskoj Tulskoj oblasti
RTS pre 19 minutajoš 20 povezanih
Zima stiže tokom noći: Kiša prelazi u sneg, temperatura u padu širom Srbije
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Šteta: Denver poražen uprkos fenomenalnoj partiji Nikole Jokića!
Hot sport pre 28 minutajoš 21 povezana
Nakon povlačenja Ukrajinskih snaga iz Siverska na istoku, da li je Rusija bliže „pojasu tvrđava“?
Danas pre 9 minutajoš 11 povezanih