Повезане вести
Мектић: Не постоји разлог за прислушкивање Додика и Вучића
РТВ 05.09.2018
САРАЈЕВО - Министар сигурности Босне и Херцеговине Драган Мектић рекао је данас да га је шеф тајне службе БиХ Осмах Мехмедагић уверио да не постоји разлог због којег би ОСА прислушкивала председника РС и Србије, Милорада Додика и… »
Дачић: Република Српска и Срби у БИХ за Србију најважнији
Дневник 05.09.2018
БАЊА ЛУКА: Питање Републике Српске и српског народа у БиХ за Србију је питање од националног значаја број један, изјавио је данас у Бањалуци министар спољних послова Србије Ивица Дачић. "За нас је питање Републике Српске и… »
Дачић о позиву пацолију да дође у Бањалуку: Он користи сваку прилику да се негде појави, где може да прича своје приче... Али…
Курир 05.09.2018
БАЊАЛУКА - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да се Србија није мешала у долазак шефа косовске дипломатије Беџета Пацолија у Бањалуку, док би по оцени председника Републике Српске Милорада Додика… »
Додик: Вучић показао Иванићу документе о прислушкивању
Данас 05.09.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић српском члану Председништва БиХ Младену Иванићу показао документе о прислушкивању. „Иванић је јуче тражио да му ја покажем… »
Иванић: Задовољан сам да Пацоли није дошао у Бањалуку
Дневник 05.09.2018
БАЊАЛУКА: Члан Председништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић изјавио је данас да, што се њега тиче, уопште није незадовољан што шеф косовске дипломатије Беџет Пацоли није дошао у Бањалуку на неформални састанак… »
Дачић: Пацоли је најгласнији углавном када ја нисам ту
Блиц 05.09.2018
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић каже да се министарству на чијем је челу нико није обраћао у вези са доласком министра иностраних послова привремених институција у Приштини Беџета Пацолија у Бањалуку. Он је, након… »
Додик: Вучић показао Иванићу налоге за прислушкивање
Дневник 05.09.2018
БАЊАЛУКА: Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је председник Србије Александар Вучић показао српском члану Председништва БиХ Младену Иванићу документе о прислушкивању. "Иванић је јуче тражио да му ја… »
Вести дана »
Београд: Због радова на трамвајским шинама, у Булевару краља Александра измене у саобраћају до 10. новембра
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана