Povezane vesti
Sudbina nad kojom plače cela Srbija: Anabela (8) je ceo život provela bez majke. Posle tragedije, policija čuva oca da se ne…
Kurir 05.09.2018
Mile Džonkić, otac osmogodišnje devojčice koja se utopila u Dunavu, nalazi se na psihijatriji, pošto je doživeo nervni slom kada je saznao da mu je ćerka preminula. Mile Džonkić, otac Anabele Džonkić (8), koja se u ponedeljak udavila u Dunavu u selu… »
Tragična priča male Anabele: "Igrala se u dvorištu, tražila mojoj ženi jabuke i otišla... Šokirao sam se kad sam video telo u…
Blic 05.09.2018
Devojčica se juče popodne igrala u mom dvorištu, došla je da bi se sa mojim unučićima igrala na trampolini. Mojoj supruzi je zatražila neko voće da joj da, i ona joj je dala jabuke. Posle toga je otišla... Šokirao sam se kad sam video da pluta mrtva u… »
Tragična sudbina devojčice čije telo je pronađeno u Dunavu "Celo Kladovo viđalo malu Anabelu kako danima tumara ulicama"
Press 05.09.2018
Telo devojčice iz kladovskog sela Kostol Anabele Džonkić, pronađeno je juče u Dunavu. Devojčicino telo pronašao je komšija Vele Skrčevski, i to nekoliko stotina metara nizvodno od hostela koji drži njen otac. Foto:Blic - Ja sam šetao sa unucima, i onda… »
Velika tragedija! Užasna smrt devojčice (8) kod Kladova: Utopila se u Dunavu prvog dana škole! Meštani: Često smo je viđali…
Kurir 05.09.2018
Stravično Telo Anabele Džonkić (8) u vodi primetio komšija, koji je doživeo šok kada je shvatio da je reč o njegovoj malenoj komšinici. Anabela Džonkić (8), čije je telo juče izvučeno iz Dunava u selu Kostol kod Kladova, utopila se u ponedeljak kada se… »
Vesti dana »
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 19 povezanih
Rafinerija Pančevo obustavila rad zbog sankcija SAD: Nema sirove nafte za preradu, čekaju se zalihe
Serbian News Media pre 32 minutajoš 24 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
Nova pre 22 minutajoš 47 povezanih