Повезане вести
Судбина над којом плаче цела Србија: Анабела (8) је цео живот провела без мајке. После трагедије, полиција чува оца да се не…
Курир 05.09.2018
Миле Џонкић, отац осмогодишње девојчице која се утопила у Дунаву, налази се на психијатрији, пошто је доживео нервни слом када је сазнао да му је ћерка преминула. Миле Џонкић, отац Анабеле Џонкић (8), која се у понедељак… »
Трагична прича мале Анабеле: "Играла се у дворишту, тражила мојој жени јабуке и отишла... Шокирао сам се кад сам видео тело у…
Блиц 05.09.2018
Девојчица се јуче поподне играла у мом дворишту, дошла је да би се са мојим унучићима играла на трамполини. Мојој супрузи је затражила неко воће да јој да, и она јој је дала јабуке. После тога је отишла... Шокирао сам се кад сам… »
Трагична судбина девојчице чије тело је пронађено у Дунаву "Цело Кладово виђало малу Анабелу како данима тумара улицама"
Пресс 05.09.2018
Тело девојчице из кладовског села Костол Анабеле Џонкић, пронађено је јуче у Дунаву. Девојчицино тело пронашао је комшија Веле Скрчевски, и то неколико стотина метара низводно од хостела који држи њен отац. Фото:Блиц - Ја сам… »
Велика трагедија! Ужасна смрт девојчице (8) код Кладова: Утопила се у Дунаву првог дана школе! Мештани: Често смо је виђали…
Курир 05.09.2018
Стравично Тело Анабеле Џонкић (8) у води приметио комшија, који је доживео шок када је схватио да је реч о његовој маленој комшиници. Анабела Џонкић (8), чије је тело јуче извучено из Дунава у селу Костол код Кладова, утопила… »
Вести дана »

Нишки студенти: Колега доведен у “ланцима” на сахрану оца, а Кристијан Голубовић некад без лисица
Наиссус инфо пре 1 сатјош 4 повезане

Угашен пожар у складишту горива нуклеарке Запорожје; Напад на Кировоградску област, прекинута струја, поремећена железница
РТС пре 36 минутајош 11 повезаних