Повезане вести
Тачи: На Косову неће бити нове Републике Српске
Глас Америке 05.09.2018
Председник Косова Хашим Тачи рекао је на округлом столу на тему “Шта значи корекција границе између Косова и Србије?“ да је корекција границе добро решење за окончање сукоба између Србије и Косова. Међутим Тачи је истакао да… »
Уочи сусрета Вучића и Тачија бројна питања и даље отворена
Н1 Инфо 05.09.2018
Према писању приштинског листа Зери, Хашим Тачи на састанку са Александром Вучићем у петак у Бриселу неће изнети идеју о "корекцији граница", нити ће на дневном реду бити формирање Заједнице српских општина. Састанак ће, како… »
Вучић: Време је да ми одлучујемо о својој судбини
Мондо 05.09.2018
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас, уочи предстојећег дијалога у Бриселу, да представници Приштине неће да разговарају ни о једном питању од суштинског значаја. Фото: Мондо/Стефан Стојановић "Видим да албански… »
Тачи: Нема разговора о Газиводама и Митровици
Слободна Европа 05.09.2018
Председник Косова Хашим Тачи поновио је у среду да коначни споразум са Србијом неће обухватити поделу Косова нити отцепљење северног дела Косова, али је подржао идеју да споразум обухвати промену границе. “Нећемо ни једном да… »
ТЕМА ДНЕВНИКА Да ли су Београд и Приштина ближе договору
Дневник 05.09.2018
БЕОГРАД Што је ближе петак, када треба да се одигра састанак српског председника Александра Вучића и председника Косова Хашима Тачија, не само домаћа политичка сцена већ и европска све је заокупљенија дилемом о томе може ли се… »
Вести дана »

Ангелина Топић освојила бронзану медаљу на Светском првенству у Токију уз емотивне тренутке и подршку оца
Наслови.аи пре 3 сатајош 93 повезане

БЛОГ УЖИВО „Желим да у овој згради буду они који су ми убили дете, желим ту да видим Александра Вучића“: Говор Дијане Хрке испред затвора на Клиси
Нова пре 1 сатјош 21 повезана

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 8 сатијош 17 повезаних

Драгутин Топић пуца од емоција: „Никада ми није било теже у животу!“
Хот спорт пре 2 сатајош 36 повезаних