Povezane vesti
Prijović o Bordou i Sportingu: Nije pao dogovor oko obeštećenja, sada želim titulu sa PAOK-om
Mozzart sport 05.09.2018
Odlični napadač o dešavanjima na tržištu, ali i predstojećim mečevima u dresu nacionalnog tima. Reprezentacija Srbije odrađuje poslednje pripreme za start Lige nacija i prvi meč sa Litvanijom (petak 20.45). Orlovi u četvrtak od 10 časova odlaze… »
Ni Bordo, ni Sporting, već paok i Srbija
Mondo 05.09.2018
Efikasni srpski špic Aleksandar Prijović došao je na okupljanje reprezentacije motivisan i rasterećen priče o transferu. "Bilo je priče sa klubovima...", priznaje on. Aleksandar Prijović, strelac odlučujućeg gola za plasman Srbije na Svetsko… »
Prijović: Verujem da su navijači uz nas
Vesti online 05.09.2018
Spajić smatra da je Srbija favorit u grupi Lige nacija. Srpski fudbalski reprezentativci Aleksandar Prijović i Uroš Spajić poručili su da su motivisani da naprave povoljan rezultat na početku Lige nacija protiv Litvanije u petak u Viljnusu i… »
Aleksandar Prijović: Svi mi očekujemo da ćemo igrati, spreman sam – nisam ovde zbog lične koristi
Hot sport 05.09.2018
Odlične igre sa starta sezone u dresu PAOK-a Aleksandar Prijović će pokušati da nastavi u Ligi nacija. Špic reprezentacije Srbije je u Staroj Pazovi poručio da je spreman i da čeka svoju priliku u nacionalnom dresu. – Srećan sam što sam deo… »
Da budemo najbolji u Ligi nacija
Politika 05.09.2018
„Pred nama je novi ciklus, novo takmičenje, zadatak nam je da osvojimo prvo mesto u grupi”, poručuju golman Eibara Marko Dmitrović i Nemanja Maksimović fudbaler Hetafea. Kako vratiti veru u reprezentativni fudbal, poverenje u nacionalni tim, ako… »
Vesti dana »
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice
Vreme pre 1 satjoš 23 povezane