Повезане вести
Пријовић о Бордоу и Спортингу: Није пао договор око обештећења, сада желим титулу са ПАОК-ом
Моззарт спорт 05.09.2018
Одлични нападач о дешавањима на тржишту, али и предстојећим мечевима у дресу националног тима. Репрезентација Србије одрађује последње припреме за старт Лиге нација и први меч са Литванијом (петак 20.45). Орлови у четвртак од… »
Пријовић: Верујем да су навијачи уз нас
Вести онлине 05.09.2018
Спајић сматра да је Србија фаворит у групи Лиге нација. Српски фудбалски репрезентативци Александар Пријовић и Урош Спајић поручили су да су мотивисани да направе повољан резултат на почетку Лиге нација против Литваније у петак… »
Ни Бордо, ни Спортинг, већ паок и Србија
Мондо 05.09.2018
Ефикасни српски шпиц Александар Пријовић дошао је на окупљање репрезентације мотивисан и растерећен приче о трансферу. "Било је приче са клубовима...", признаје он. Александар Пријовић, стрелац одлучујућег гола за пласман… »
Александар Пријовић: Сви ми очекујемо да ћемо играти, спреман сам – нисам овде због личне користи
Хот спорт 05.09.2018
Одличне игре са старта сезоне у дресу ПАОК-а Александар Пријовић ће покушати да настави у Лиги нација. Шпиц репрезентације Србије је у Старој Пазови поручио да је спреман и да чека своју прилику у националном дресу. – Срећан сам… »
Да будемо најбољи у Лиги нација
Политика 05.09.2018
„Пред нама је нови циклус, ново такмичење, задатак нам је да освојимо прво место у групи”, поручују голман Еибара Марко Дмитровић и Немања Максимовић фудбалер Хетафеа. Како вратити веру у репрезентативни фудбал, поверење у… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 14 минутајош 112 повезане
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних