Povezane vesti
Prijović o Bordou i Sportingu: Nije pao dogovor oko obeštećenja, sada želim titulu sa PAOK-om
Mozzart sport 05.09.2018
Odlični napadač o dešavanjima na tržištu, ali i predstojećim mečevima u dresu nacionalnog tima. Reprezentacija Srbije odrađuje poslednje pripreme za start Lige nacija i prvi meč sa Litvanijom (petak 20.45). Orlovi u četvrtak od 10 časova odlaze u… »
Prijović: Verujem da su navijači uz nas
Vesti online 05.09.2018
Spajić smatra da je Srbija favorit u grupi Lige nacija. Srpski fudbalski reprezentativci Aleksandar Prijović i Uroš Spajić poručili su da su motivisani da naprave povoljan rezultat na početku Lige nacija protiv Litvanije u petak u Viljnusu i Rumunije u… »
Ni Bordo, ni Sporting, već paok i Srbija
Mondo 05.09.2018
Efikasni srpski špic Aleksandar Prijović došao je na okupljanje reprezentacije motivisan i rasterećen priče o transferu. "Bilo je priče sa klubovima...", priznaje on. Aleksandar Prijović, strelac odlučujućeg gola za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo… »
Aleksandar Prijović: Svi mi očekujemo da ćemo igrati, spreman sam – nisam ovde zbog lične koristi
Hot sport 05.09.2018
Odlične igre sa starta sezone u dresu PAOK-a Aleksandar Prijović će pokušati da nastavi u Ligi nacija. Špic reprezentacije Srbije je u Staroj Pazovi poručio da je spreman i da čeka svoju priliku u nacionalnom dresu. – Srećan sam što sam deo… »
Da budemo najbolji u Ligi nacija
Politika 05.09.2018
„Pred nama je novi ciklus, novo takmičenje, zadatak nam je da osvojimo prvo mesto u grupi”, poručuju golman Eibara Marko Dmitrović i Nemanja Maksimović fudbaler Hetafea. Kako vratiti veru u reprezentativni fudbal, poverenje u nacionalni tim, ako su se… »
Vesti dana »
"Prošla sam pakao" prve reči Stanije Dobrojević nakon osvojenih 100.000 evra u superfinalu Elite 9! Evo kako je Maja reagovala na njenu pobedu (video)
Kurir pre 5 minutajoš 17 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 54 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana