Povezane vesti

Održan "Dan polja jesenjih kultura" u Novom Sadu (FOTO)

Telegraf 05.09.2018
Gradonačelnik je čestitao Institutu na plodonosnim rezultatima, i poželevši mu napredak još bržim tempom, rekao da će u Gradu uvek imati partnera. Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura'' koju organizuje Institut za ratarstvo i… »

Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura''

Srbija danas 05.09.2018
Organizator događaja Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada. Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura'' koju organizuje Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada održana je na oglednim poljima na Rimskim Šančevima… »

"Dan polja" - Institut ustanova od nacionalnog značaja

RTV 05.09.2018
NOVI SAD - Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura'' koju organizuje Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada održana je na oglednim poljima na Rimskim Šančevima. Inače, u godini kada obeležava osam decenija postojanja… »

Manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura'' održana na Rimskim šančevima

Moj Novi Sad 05.09.2018
Mali i srednji poljoprivredni proizvođači u fokusu vojvođanske vlade. Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura'', koju organizuje Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada, održana je danas, 5. septembra, na oglednim poljima na… »

Vesti dana »