Povezane vesti
Nastasić o Krstajićevom potezu pred Mundijal: "To je podlo!"
Sportske.net 06.09.2018
Selektor je odbio da komentariše izjave Luke Milivojevića i Matije Nastasića, ali je potonji otkrio još jedan detalj koji se dogodio pre Mundijala. Ne stišava se bura oko fudbalske reprezentacije Srbije koja je nastala nakon izjava Luke Milivojevića i… »
Orlovi ‘osetili’ veštačku travu: Reprezentativci Srbije odradili prvi trening u Viljnusu (video)
Hot sport 06.09.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije sutra igra prvu utakmicu u novom takmičenju, Ligi nacija. Ekspedicija našeg nacionalnog tima je danas nešto posle podneva stigla u Viljnus. Tu će se i igrati meč Litvanije i Srbije. Večeras je Mladen Krstajić izveo svoje… »
Krstajić: Ovo su sve sem prijateljskih utakmica, matić: Rano je pričati o elitnoj grupi Lige nacija
Hot sport 06.09.2018
Selekcija Srbije će sutra odigrati prvu utakmicu Lige nacija protiv Litvanije u Viljnusu. Meč počinje u 20.45, a nakon njega se reprezentativci vraćaju u Srbiju kako bi se spremili za drugu utakmicu koja se igra već u ponedeljak protiv Rumunije. – Sutra… »
Krstajić zna tim i neće da odgovori Milivojeviću
Mozzart sport 06.09.2018
„Suviše smo pričali o nefudbalskim stvarima“, poručio selektor Srbije dan pre meča sa Litvanijom u okviru Lige nacija. Litvanija na travi, a u glavi problemi, afere, i sve negativne posledice sklanjanja iz državnog tima jednog od najboljih vezista naše… »
Selektor zna tim: Želimo da dođemo do kraja
Mondo 06.09.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić i reprezentativac Nemanja Matić pojavili se na konferenciji za medije pred sutrašnji duel protiv Litavnije u grupi 4 Lige C. Srbija prvu utakmicu posle neslavnog završetka Svetskog prvenstva u Rusiji i poraza od Švajcarske… »
Ljudi, mir!
Mondo 06.09.2018
"Dosta dugo sam tu, svaki put je bilo ovako", rekao je pred put u Vilnjus najstariji u našem timu, uskoro jubilarac Antonio Rukavina. /od reportera Monda iz Litvanije/ Posle burnih događaja u Rusiji i kadrovskih promena za koje se potom odlučio selektor… »
Prijović: Pobedićemo oba puta
Danas 06.09.2018
Napadač Srbije očekuje dobar rezultat "orlova" u Ligi nacija Reprezentativci Srbije tvrde da su favoriti u četvrtoj skupini C grupe Lige nacija, u kojoj će igrati protiv Litvanije, Rumunije i Crne Gore. „Orlovi“ će debi u novom takmičenju UEFA imati u… »
Rukavina: Loša atmosfera van terena? Godinama je tako...
Mozzart sport 06.09.2018
"Dosta dugo sam tu, svaki put je bilo ovako, ali pozvao bih sve na mir, da se ne prepucavamo i svađamo preko medija, mislim da je svima u interesu da ekipa pokuša da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo kroz Ligu nacija i, čini mi se, prvi put vežemo dva… »
Rukavina poziva na mir: Nikome ne ide u prilog da se svađamo preko medija
Večernje novosti 06.09.2018
Nikome ne ide u prilog da se oko reprezentacije priča negativno, da je lošija atmosfera. Navikli smo na to duži niz godina, uvek je to bilo... - kaže iskusni defanzivac. Fudbalski reprezentativac Srbije Antonio Rukavina pozvao je na mir i istakao da… »
Srpski fudbaleri otputovali na prvu utakmicu u Ligi nacija
Večernje novosti 06.09.2018
Da li će igrati zatvorenije ili će da nas pritisnu, to ćemo još da vidimo. Ali, ono što je sigurno, mi idemo tamo na pobedu - rekao je Rukavina. Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Litvaniju, gde će početi novoformirano takmičenje Ligu… »
Rukavina: Prepucavanja nam ne idu u prilog, pozivam na mir
Dnevnik 06.09.2018
BEOGRAD: Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Srbije Antonio Rukavina pozvao je na smirivanje tenzija posle prepucavanja Luke Milivojevića i Matije Nastasića sa selektorom Mladenom Krstajićem pred gostovanje u Litvaniji na početku Lige nacija… »
Hoće li Simeone biti i u Litvaniji zbog Blekija?
Sportske.net 06.09.2018
Mladi fudbaler naše reprezentacije Nikola Milenković smatra da će ekipa Srbije ići na pobedu i da se dobro pripremila za utakmicu protiv Litvanije. Mladi fudbaler naše reprezentacije Nikola Milenković smatra da će ekipa Srbije ići na pobedu i da se dobro… »
Rukavina: "Mislio sam da se opraštam posle Mundijala jer je to prirodni put"
Sportske.net 06.09.2018
Jedan od najiskusnijih fudbalera u dresu reprezentacije jeste Antonio Rukavina, evo šta je rekao pred polazak na put. Rerpezentacija Srbije putuje u Litvaniju gde će u Vilnjusu odigrati utakmicu protiv domaćina u okviru prvog kola Lige nacija, a naši… »
Vesti dana »
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti sprovodi "hrvatski scenario"
Insajder pre 18 minutajoš 37 povezanih
Nevreme stiglo do Bačke, RHMZ izdao hitno upozorenje na jako grmljavinsko nevreme
RTV pre 13 minutajoš 67 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 6 satijoš 5 povezanih
U sudaru putničkog broda i jedrilice na moru kod Splita poginule su tri osobe
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih